Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

I efteråret 2022 nægtede den irske lærer Enoch Burke at tiltale en transkønnet elev med hans nyvalgte navn og pronominer.

Efter lidt frem og tilbage endte han med at blive fængslet på ubestemt tid. Nu er han blevet arresteret igen for tredje gang.

Burke arbejdede som lærer på Wilson’s Hospital School, en gymnasieskole under Church of Ireland. Han blev arresteret for foragt for retten i en sag, der begyndte, da Burke nægtede at kalde en dreng for en pige, selv om drengen identificerede sig som en pige.

Da han nægtede at efterkomme skolens krav om at bruge sit valgte navn og pronominer, blev han bortvist fra skolen. Burke blev arresteret, fordi han fortsatte med at gå i skole på trods af bortvisningen.

“Min religiøse overbevisning er ikke en forseelse”, sagde Burke til retten.

Det er usædvanligt, at dette sker i Irland. Så sent som 1. januar 2019 blev abort tilladt i Irland efter en folkeafstemning i maj 2018.

Nu kan man miste sit job og risikere fængselsstraf, hvis man ikke lader sig tvinge til at kalde en pige for en dreng.

Irsk lærer fængslet efter at have nægtet at kalde en dreng for en pige

Nu er Burke blevet sendt tilbage til Mountjoy-fængslet for at afsone sin tredje fængselsdom. Årsagen er, at han igen er dukket op på Wilson’s Hospital School efter skolestart.

Burke blev sendt tilbage til Mountjoy-fængslet af dommer Michael Quinn under mandagens feriemøde i High Court for at have overtrådt betingelserne i en kendelse afsagt af dommer Alexander Owens sidste år, ifølge Irish Times.

Det, der gør sagen lidt pikant, er, at dommer O’Donnell siges at have tjent næsten 400.000 euro mellem 2016 og 2018 på at repræsentere TUSLA som advokat.

TUSLA er den irske stats “børnebeskyttelsesagentur”, en organisation, der er gennemsyret af LGBT-ideologi, som for nylig opfordrede personalet til at lære om transvestitter og drag-performere, og som gør accept af LGBT- og transkønnet ideologi til en betingelse for at acceptere børn i familiepleje.

Man kan undre sig over, hvorfor Burke ikke bare holder sig væk fra den skole, han er blevet bortvist fra. Men Burke synes at være villig til at blive en slags martyr for alle modstandere af det LGBTQ-pres, der også påvirker skoler og børnehaver.

Burke siger selv, at han har ret til at være på skolen, og at han har en forpligtelse over for sine elever.

Så det er ikke tilladt at have en anden mening end den, LGBTQ-ideologerne kræver. Man skal følge deres sproglige og ret tyranniske regler, ellers bliver man straffet.

Burke nyder massiv støtte blandt almindelige irere i et land, hvor katolicismen er stærkest. Men selv om Burke er tilknyttet den anglikanske kirke i Irland, er de virkelig religiøse stort set enige om dette spørgsmål, selv om skolen og kirkens ledelse har en anden opfattelse.

Som i Norge er det LGBTQ-ideologerne, der har indflydelse på de såkaldte eliter. Det hele handler om “kærlighed” og “inklusion”.

Behandlingen af Enoch Burke er et godt eksempel på, hvad denne form for inklusion betyder i praksis.

Køb “Normless” af Kjell Skartveit her!


.

Ytringsfriheden er under angreb. Abonner på det frie og uafhængige Document.