Kopierede/fra hoften

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

– Den siddende vicepræsident Kamala Harris afsluttede en i forvejen forfærdelig uge med et desperat udfald mod 13 Gold Star-familier, som derefter spektakulært eksploderede i hendes dumme og inkompetente ansigt.

Det er, hvad John Nolte skriver i Breitbart News. Han mener, at Harris kører en elendig præsidentkampagne på trods af ugers beskyttelse og ros fra regimets medier og fuld støtte fra Obama-holdet.

Konvent

Demokraternes nationale konvent (DNC) var kun starten på fiaskoen, ifølge Nolte.

Et land grebet af rædslerne ved rekordhøj inflation, to forfærdelige krige i udlandet, en eksplosion af voldelig kriminalitet og en vidt åben sydlig grænse, der bragte grusomheder fra den tredje verden til engang idylliske steder som Aurora, Colorado, ledte efter svar, en vision, en idé om, hvor den næste præsident havde tænkt sig at føre os hen.

.Men alt, hvad amerikanerne fik, var politikfri retorik, tom retorik, hadkampagner mod Trump og glad snak. DNC handlede kun om glæde, lige så troværdigt som når muslimer siger, at islam handler om fred. Demokraterne viste deres glæde med utallige angreb på hadets objekt, Trump.

Ifølge RealClearPolitics havde Kamala på DNC’s sidste dag en national føring på 1,7 procent i forhold til tidligere præsident Trump. I dag er hendes føring 1,8 procent. En stigning på 0,1 procentpoint er ikke ligefrem imponerende.

Og hvad mere er: På samme tidspunkt i 2016 førte Hillary Clinton med 4,9 procent. Meningsmålinger undervurderer altid Donald Trumps styrke.

Debatten

Reglerne for præsidentdebatten mellem Harris og Trump på CNN var fastlagt og aftalt.

Derefter begav Kamala sig af en eller anden fjollet grund ud på en bizar, ugelang klynketur for at ændre reglerne. Det fik hende ikke bare til at se svag ud, hun tabte en kamp, hun havde startet, og det fik hende til at ligne det, hun er – inkompetent.

Personligt synes jeg næsten, at Harris virkede beruset under debatten. Seks ugers forberedelse og en meget velvillig moderator i Dana Nash hjalp ikke, Harris gjorde sig selv til grin.

Hun kunne ikke give et ordentligt svar på, hvad hun havde tænkt sig at gøre på sin første dag som præsident. Hun understregede tre gange, at “mine værdier har ikke ændret sig”.

Måske ikke betryggende at høre fra en venstreorienteret kandidat, som har ignoreret den sydlige grænse og argumenteret for gratis sundhedspleje til illegale indvandrere, ønsket at forbyde private forsikringer, arbejdet for  defund the police og sagt, at fracking bør forbydes. Indtil hun pludselig foretager en 180-graders vending i håbet om at blive USA’s næste (og sidste?) præsident.

Racked down to 13 Gold Star families

Finalen var storslået, da Harris forsøgte at anklage Trump for ikke at respektere faldne amerikanske soldater, fordi han deltog i en mindehøjtidelighed for 13 døde soldater. Hverken hun eller Biden dukkede op, de gad ikke engang svare på invitationerne.

I kommentarfeltet på X bliver Harris slagtet. Gold Star-familierne går nu til modangreb mod Harris og understreger, at Trump blev inviteret af dem og fik tilladelse til at filme af de pårørende til de 13 soldater, der døde på Bidens/Harris’ vagt, selv om Biden tilsyneladende også har glemt dette og hævder, at ingen soldater har mistet livet på hans vagt.

Det betyder, at Harris på mange måder angriber Gold Star-familierne med sine udtalelser mod Trump. Det faktum, at hun var medansvarlig for soldaternes død, gør situationen endnu mere pinlig.

Kamala har pralet af, at hun var “den sidste i lokalet”, da den katastrofale beslutning blev truffet om at overgive Afghanistan til terroristerne, før alle vores folk og våben til en værdi af milliarder af dollars blev fjernet. Det er derfor, disse 13 mænd og kvinder døde.

En desperat Kamala så på sine faldende meningsmålinger og brød våbenhvilen ved at tilsmudse disse familier med den falske påstand, at de havde besøgt Arlington som et politisk stunt.

Desuden gentager Harris en afkræftet løgn om, at Trump har kaldt faldne soldater for “suckers” og “losers”.

Reaktionerne fra Gold Star-familierne kom hurtigt, her er blot to eksempler ud af mange.

Amerikanere kan tilgive de fleste ting ved deres politikere, såsom løgne, snyd, skandaler og fejltagelser. Men inkompetence kan ikke tilgives.

Det er både umoralsk og inkompetent at svine Gold Star-familier til. Især når det sker ved hjælp af åbenlyse løgne.

Det virker næsten utænkeligt, at Harris kan vinde valget i november. Men i dagens vanvittige verden er alt desværre muligt.