Kopierede/fra hoften

Laster Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

De kan kun fortælle dig, at du er den skøre i en vis periode. Når det, du kan se med det blotte øje, er i modstrid med det, de fortæller dig, er der ingen grund til at stole på noget af det, de fortæller dig. Brug sandhedsværktøjet. Find ud af, hvad der er sandt – objektivt sandt – før du tror på noget. Sund fornuft er, hvad vi plejede at kalde det. Jeg ved ikke, hvad de lader sig lede af i dag. Bæredygtighedsmål, måske.

Ny marxisme

Tendensen gennem de sidste hundrede år, og som bliver tydeligere for hver uge, der går, er, at de vestlige demokratier er under stærkt pres fra neomarxistiske, ateistiske og globalistiske kræfter. Jeg tror, det er derfor, vi ser dette svigt af komplekse systemer.

Under globalismen vil nationalstaterne naturligvis blive afviklet. Hele verden er nu »ét rige«, har brug for »én regering« og har »ét fælles mål – at redde og forløse os selv«. Alt skal derfor styres og bestemmes af overnationale, udemokratiske enheder som FN og EU. Der er noget religiøst over det. Min analyse er, at nationalstater ikke skal vælge, hvad der er bedst for os »dumme borgere«, og i virkeligheden har vi mistet vores magt som borgere. Disse enheder har klare totalitære træk, som ikke sætter nordiske borgeres interesser først. Se, hvad du ser.

Jeg har lov til at stille spørgsmålet: »Er det FN, EU eller nordiske borgere, der har størst magt i Nordens politiske beslutninger?«. Har vi som borgere nogen reel indflydelse på den politik, der bestemmer vores liv? Er politik i Norden baseret på objektive sandheder, som fører til frihed?

I marxismen er revolutioner i forskellige former et mål i sig selv for at nedbryde »klasseforskelle« – uanset hvilke »klasseforskelle« der er tale om. Disse galninge tror, at revolutioner af forskellig art, hvad enten det er »farve-revolutioner« eller »kultur-revolutioner«, kan føre til et kommunistisk samfund baseret på det, de kalder »lighed« og »demokrati«. Alle tænkelige »klasseskel« skal udryddes, den private ejendomsret skal ophøre, og alt skal omfordeles gennem kollektivisering. Mennesker måles på, hvor nyttige de er for samfundet. Privilegier, rigdom eller stræben efter økonomisk profit (herunder egenværdi og menneskelig værdighed) skal ophøre. Voilà! Med en altomfattende befolkningskontrol er retfærdigheden bedst tjent med »lighed i resultatet« som resultat. Men hvad nu, hvis nordiske borgere generelt ikke vil have det på den måde? Hvis vi påpeger løgnen, vil vi så finde venlighed, kærlighed og frihed? Se, hvad du ser.

Frihed for »helt almindelige mennesker«.

Frihed til at vælge, hvad du vil lave i din fritid. Frihed til at vælge, hvor du vil bo, hvad du vil studere, hvad du vil arbejde med, frihed til at tro på det, du vil, frihed til at købe og sælge, frihed til at skabe noget, frihed til at spise, hvad du vil, frihed til at rejse, til at bevæge dig frit, frihed til at samles, frihed til at stifte familie, til at blive gift, til at få børn, frihed til at læse, hvad du vil, til at skrive, hvad du vil, frihed til at vælge repræsentanter til at lede landet.

Vi har en række friheder, som kan opregnes. Flere af dem er blandt andet skrevet ind i forfatningen.

Ordene fra Californiens daværende guvernør Reagan den 5. januar 1967 står deres prøve:

Frihed er skrøbelig og er kun en generation fra at uddø. Frihed går ikke i arv, men skal kæmpes for og forsvares konstant af hver generation.

Hvilke friheder skal vi så kæmpe for?

Frihed til at leve

I løbet af de sidste tre år er vi alle blevet bombarderet med begreberne renteberegning, rentebyrde, inflation, prisvækst. Så hvad er sandt om »almindelige menneskers« økonomi? »Det er, hvad eksperterne siger, og de tager fejl hver gang«. »De siger, at inflationen er lavere end forventet, men lavere end målet, så de ændrer rentebyrden. Men så steg priserne mere, end de troede? Og hvad troede de så? Skal renten snart ned? Hvad med leveomkostningerne?

1970’ernes måde at beregne inflation på tog også højde for renter på lån. Prøv at gøre det i dag. Du får ikke et forbrugerpris indeks (CPI) på 2,1 %. Er det sandt, hvad de siger om økonomien? Ved politikerne noget om økonomi?

Er det rigtigt, at når leveomkostningerne er større end din indkomst, så har du frihed? Frihed til at vælge, hvad man vil lave i sin fritid, hvad man vil studere, frihed til at spise, hvad man vil, til at rejse, til at blive gift, til at få børn? Har vi virkelig frihed til at leve? Er individets og familiens økonomi ikke afgørende for livskvalitet og frihed? Hvis vi i løbet af de sidste hundrede år er gået fra, at én person kunne forsørge en familie, til at begge forældre skal arbejde, men stadig ikke kan forsørge familien, og de skal arbejde længere på grund af »levetids-justeringer« – hvad står vi så tilbage med? Se, hvad du ser.

Er det det, vi ønsker? Er det det, vi har kæmpet for? Er det her frihed? Hvis den politik, der føres, ikke har ført til frihed, hvad er politikken så baseret på? Sandheden? Eller løgn? Det farligste er, når vi ikke indser, at vi er ved at miste friheden. Det er det, EU har specialiseret sig i.

USA’s indflydelse

Jeg har lært, at det er helt afgørende at holde øje med, hvad der sker i USA, da amerikansk politik har konsekvenser for hele verden – det er man nødt til at gøre for at kunne forstå det store billede. Desværre er det sådan, at når USA er svagt, så er skurkene mere sikre. Viden er magt.

Det, jeg ved, gør mig mere sikker, og det gør verden mere forståelig. Det hjælper mig med at træffe valg. Hvorfor får vi så vidt forskellige oplysninger fra den faktiske virkelighed i USA? Er de baseret på sandhed? Eller på løgn? Præsidentvalget tirsdag den 5. november 2024 bliver en verdenshistorisk skæbnedag.

Fortielsen af de fleste bagvedliggende faktorer, magtpersoner, magtstrukturer, alliancer, organisationer, lovgivning og bureaukratiske mørkemænd og -kvinder er så iøjnefaldende i regimets medier, at de ville blive dømt for mened og grov tjenesteforseelse, hvis de var i min branche.

Jeg kan hurtigt nævne 60-100 personer og magtfulde organisationer* i USA, som i dag påvirker flere aspekter af vores nordiske liv og vores frihed på en meget negativ måde, enten direkte eller indirekte. Det gør de, uanset om man kender til dem eller ej, og de fleste har aldrig hørt om dem.

Det er i dette magtapparat – det, som ingen regime-medier fortæller dig om – at magtkampen foregår, faktisk helt åbent. Men hvis du ikke kender til dem, kan du ikke forstå baggrunden for det, du ser med dine egne øjne. Derfor er dette en meget alvorlig udeladelse fra mediernes side her i Norden, som i stedet vælger at fortie samtalen og den offentlige debat fuldstændigt.

Dem, der kun ser DR og læser nordiske aviser, har naturligvis fuldt overblik over alt dette, ikke sandt? Jeg elsker DR og MSM. De giver mig en slags … hvad er ordet … nej, ingenting. Ja, sådan er det. De giver mig ikke en skid. TV 2 havde faktisk ret en dag. Det var solskin den dag, som de sagde. Det må jeg give dem!

På førstedagen af Democratic National Convention (DNC), som er indhegnet som en fæstning, må man spørge, hvorfor Trump blev nævnt fra talerstolen 147 gange, den amerikanske økonomi 27 gange, den nationale grænse 8 gange, kriminalitet 6 gange, prisudvikling 5 gange og inflation 3 gange. Hvad udgør den største trussel mod hvad? Hvad synes du er vigtigst at gøre noget ved, og hvorfor?

At følge nordiske regime-medier er som at dykke ned i en sovjetisk mose uden maske og trykluft. Faktatjek det der!

Lad mig illustrere det med helt åbne spørgsmål ;

Er Trump en fare for demokratiet, eller Obama, Pelosi, Schumer, Harris? Er USA et demokrati eller en konstitutionel republik? Er Trump blevet dømt i to rigsretssager? Vil han blive idømt 700+ års fængsel i 4 straffesager med 90+ anklagepunkter?

Hvad er Fair and Just Prosecutors Alliance of California? Hvad er baggrunden for Tanya Chutkan, Fani Willis, Jack Smith, Alvin Bragg, Matthew Colangelo og hans kone? Hvad er sandheden? Er Musk radikaliseret? Er Civita radikaliseret? NRK? DR?

Hvilken politisk baggrund og hvilke mentorer har Kamala Harris haft? Hvad har Steve Phillips skrevet? Hvad er Regnbue-koalitionen? Hvilken indflydelse har det kinesiske kommunistparti i USA?

Hvem er Victoria Nuland, Geoffrey R. Pyatt, Norm Eisen, Jeff Dewitt, Gina Haspel og Lisa Monaco? Hvad er Atlantic Council? Hvem er Steven D’Antuono, Ray Epps, Jay Bratt, James Clapper, Mike Morale, Tony Blinken?

Hvad har USAid med FN’s Sikkerhedsråd og CIA at gøre? Hvem er Neil Shen fra Seqoia Capital? Hvem er Mark Elias, Jamie Raskin, Michael Issakov, James Clyburn?

Hvad er Thunders Committee for Civic Participation? Hvad er State Legislative Leadership Foundation, GBI Strategies, Election Integrety Project, Inflation Reduction Act?

Hvad er det kinesiske folks forening for venskab med udlandet? Hvem betalte for Tim Walz’ tredive rejser til Kina? Hvad er Open Society Group, Courier Newsroom?

Hvem er George Soros, Jared Cohen, Brad Smith, Reid Hoffman? Hvad er Club for Growth? Hvad er Cloward-Piven-strategien? Hvad er Bank for International Settlements? Hvem var John Dewey, Alice A. Bailey? Hvem er Janet Yellen?

Hvad er GARM, Operation Mockingbird, Media Literacy, Media Sustainability, Journal of Media Literacy Education og NewsGuard?

Er det klogt at bruge 1 billion USD hver 100. dag, og have et underskud på 2 billioner USD på statsbudgettet hvert år? Har det noget med inflation at gøre? Er det »grønne skifte« baseret på objektive sandheder? Hvad er baggrunden for FN’s generalsekretær, Tedros Ghebre-not-yesus? Hvad er FN’s Global Compact on Migration?

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.