Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Demokrater vender sig væk fra Demokraterne og slutter sig til Trumps »fight, fight, fight«-hold. Mandag støttede den tidligere demokrat Tulsi Gabbard præsident Donald Trump mod vicepræsident Kamala Harris, da hun optrådte sammen med Trump ved et kampagnemøde i Detroit.

– Hvis du elsker landet 

Gabbard, som forlod Det Demokratiske Parti i 2022, opfordrede amerikanere af alle politiske overbevisninger til at støtte Trump i hans forsøg på at genindtræde i Det Hvide Hus. 

– Jeg er stolt af at stå her i dag. Hvis du elsker vores land, som jeg gør, hvis du værdsætter fred og frihed, som vi gør, inviterer jeg dig, uanset om du er demokrat, republikaner eller uafhængig, til sammen med mig at gøre alt, hvad der er muligt for at redde vores land og sende præsident Donald J. Trump tilbage til Det Hvide Hus. Der vil han påtage sig det hårde arbejde med at redde landet og tjene vores folk.

Migration 

For et par dage siden trak Robert F. Kennedy Jr. sig fra præsidentvalget og opfordrede sine tilhængere til at stemme på præsident Trump: 

– For 60 år siden var Det Demokratiske Parti imod censur og krig, og nu er det det stik modsatte. Mine forfædre ville være chokerede over at se, hvad der er sket med vores parti. Demokraterne siger, at de vil redde demokratiet, men ender med at afskaffe det. De elsker løgne. De er rædselsslagne for sandheden. Det er den, de censurerer.

RFK Jr. tok ramsalt oppgjør med media; trekker seg og gir full støtte til Donald Trump

Købe hos Tales:: Frem for alt frihed, festskrift til Lars Hedegaard

20130206_081741