Kopierede/fra hoften

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Det er netop kommet frem, at FBI, der er sat til at undersøge omstændighederne omkring mordforsøget på den tidligere præsident, har skyndt sig at brænde liget af den formodede, uheldige drabsmand, Thomas Matthew Crooks, og slette de fysiske spor på det tag, hvorfra han siges at have affyret adskillige skud. Man må håbe, at de har sikret sig alle projektilerne, så man kan se, om der har været mere end én skudafgiver.
Men man skal ikke forsværge noget, for jo mere, der bliver afsløret, des mere mystisk bliver attentatet, der næsten medførte Trumps død.
Nu viser det sig, at det lokale politi i Pennsylvania havde tilbudt Secret Service-agenterne på stedet radioer, så de kunne kommunikere med de lokale, men tilbuddet blev afslået. Det samme skete en drone, som det lokale politi havde tilbudt, og som ville have kunnet lokalisere Crooks’s ophold på taget inden for let skudvidde af præsidenten.
Og for at det ikke skal være løgn, havde Secret Service inden Trumps massemøde givet skriftlig besked om, at anmodninger om mere mandskab ville blive afslået.
I den amerikanske kongres har den fungerende leder af Secret Service, Ronald Rowe, under ed bedyret, at hans agenter på stedet fik al det mandskab, som de bad om – hvilket teknisk set var korrekt, idet ingen naturligvis bad om noget, som de vidste ville blive afslået.
Det senatsudvalg, der er ved at grave i attentatet, har udbedt sig alle dokumenter, der kan belyse begivenhedsforløbet, men Secret Service og FBI har givet det den kolde skulder og har kun udleveret dele af dokumenterne og tilmed i stærkt redigeret form.
Hvis man ikke troede så godt om sine medmennesker og de amerikanske institutioner, ville man være kommet til den konklusion, at Secret Service havde planlagt forsøget på at skaffe Trump af vejen – da det efter mange års bestræbelser ikke var lykkedes på anden måde.
Vi skal huske, at i Den Dybe Stat og det demokratiske parti er Trump Hitler.