Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Fredag aften fejrer mangfoldighedsglade venligboere, at diversiteten blomstrer i den tyske by Solingen.

Men på det lokale flygtningecenter har en muslimsk asylansøger tænkt sig at give venligboerne en blodig lektion i ‘diversitet’.

26-årige Issa al Hasan er sunnimuslim og bor på et asylcenter, der ligger centralt i byen. Der er tale om et tidligere toldkontor, der nu huser velfærdsmigranter fra primært Stormellemøsten og Afrika.

Issa al Hasan tager en kniv fra en knivblok, der er stillet til rådighed af de tyske myndigheder for de mange fremmede på asylcenteret. Kniven er cirka 20 centimeter lang.

Derefter sætter den muslimske mand kursen mod diversitets-festivalen. Nu skal den tyske befolkning betale prisen for den naive tilgang til migration fra muslimske lande.

“Vi klarer den,” sagde den tyske regeringschef, da tusindvis af muslimer og utilpassede udlændinge overskred de tyske grænser.

Issa al Hasan rejste til Tyskland i 2022. Det oprindelige mål kan meget vel have været at dræbe vantro europæere.

Issa al Hasan rejser via EU-landet Bulgarien, inden han lander i Tyskland. Ifølge de gældende EU-regler skulle Issa al Hasan straks være sendt tilbage til Bulgarien. Det sker ikke.

Året efter sin ankomst til Tyskland beslutter de tyske myndigheder sig for, at Issa al Hasan skal sendes tilbage til Bulgarien. Issa al Hasan nægter og forsvinder som dug for den islamiske halvmåne.

Senere dukker den muslimske velfærdsmigrant op igen. De tyske myndigheder sender IKKE Issa al Hassan tilbage til Bulgarien – som det ellers var besluttet.

Det tyske asylsystem er åbenlyst brudt sammen, og Issa al Hasan bliver i stedet indkvarteret på det gamle toldkontor i Solingen.

Denne beslutning kommer til at koste menneskeliv. Issa al Hasan er nemlig en del af terrororganisationen Islamisk Stat.

Klokken er 21.37 fredag aften 23. august 2024.

Den frådende islamist går knivamok på en den store gruppe tyske borgere, der fejrer byens jubilæum og ‘mangfoldighed’.

Issa al Hasan stikker kniven i nakken og halsen på sine ofre. Målet er tilsyneladende at skade rygsøjlen, vitale blodårer og forbindelsen til hjernen. Skader, der med stor sandsynlighed vil medføre død eller uoprettelige skader på kroppen.

Den 26-årige muslim virker velforberedt og trænet i brugen af kniven.

Tre mennesker bliver dræbt af den syriske mand. En 56-årig kvinde. To mænd på 56 og 67 år.

Otte mennesker bliver såret i Issa al Hasans knivangreb. Fire er i akut livsfare. De fire ofre kæmper for deres liv i timerne efter terrorangrebet.

I en tysk politirapport kan man læse, at Issa al Hasan råber “Allahu akbar”, da han spreder død og lemlæstelse.

Det er blevet et velkendt kendetegn, at muslimer råber “Allah er stor”, når de terrordræber deres vantro ofre.

Issa al Hasan kan uden problemer flygte fra gerningsstedet ved den omfavnende Venligbo-festival. Ingen politibetjente griber ind.

Det blodige drabsvåben bliver smidt i en skraldespand cirka 200 meter fra gerningsstedet.

Undervejs smider Issa al Hasan noget blodigt tøj, hvor politiet finder den muslimske mands identifikationspapirer. Alligevel kan myndighederne ikke finde den muslimske terrorist.

Den syriske terrorist er væk.

25 timer senere ser et chokeret vidne en mørklødet mand med et såkaldt ‘imam-skæg’, der befinder sig i en bybus i Solingen. Skrækken melder sig. Er det terroristen?

Issa al Hasan har taget en gul regnfrakke på, der er smurt ind i størknet blod. Klokken er omkring 21.10 på buslinje 695.

Det chokerede vidne tager sin mobiltelefon og foreviger den muslimske terrorist, der bevæger sig frit rundt i byens offentlige transportsystem.

Kort tid efter stiger den tredobbelte muslimske morder af bussen ved Entenpfuhl, der ligger fem minutter fra gerningsstedet, hvor Issa al Hasan dræbte og sårede i flæng for blot et døgn siden.

Issa al Hasan opsøger nogle tyske politibetjente og laver et håndtegn. Den muslimske terrorist viser, at han vil stikke og skære halsen over. Herefter peger Issa al Hasan på sig selv.

“Jeg er den, du leder efter,” siger Issa al Hasan til de tyske betjente. Regnen siler ned i aftenmørket.

Et døgn efter anholdelsen offentliggør terrorgruppen Islamisk Stat et foto af 26-årige Issa al Hasan, der er formummet bag et palæstinensisk tørklæde, mens han fremviser den berygtede “muslimske finger”.

Et håndtegn – “tawhid”-fingeren – der bruges af muslimer, når de vil vise, at Allah er den eneste gud.

Der ses også en genstand, der minder om et sværd på det skræmmende terrorfoto.

“Angriberen på den kristne forsamling i byen Solingen i Tyskland i går var en soldat fra Islamisk Stat,” lyder det fra terrorgruppen.

På en video fortæller Issa al Hasan, at hans angreb også er en hævnaktion for “palæstinenserne”, som lider under en massakre, der er støttet af “zionister” – en henvisning til krigen mellem Israel og det islamistiske Hamas i Gaza-striben.

Det muslimske had er igen bragt til Europa.

Nedtællingen til det næste islamiske angreb på de vestlige befolkninger er begyndt. Imens sidder de landsforræderiske politikere lammet med hænderne passivt foldet.

 

Se også
Mærsk-ansat Jonas Bengtson chokerer: Terrorgruppen Hamas og Dansk Folkeparti er det samme