Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Facebooks CEO Mark Zuckerberg fortryder, at han bøjede sig for Bidens censurpres i 2021 og skjulte historier om Hunter Bidens bærbare computer – og nul flere penge til Demokraterne.

Ønskede ikke at blive til grin

I et brev til republikaneren Jim Jordan, formand for retsudvalget i Repræsentanternes Hus, skriver Zuckerberg, at Meta burde have været mere højlydt i sin modstand mod regeringens censurforanstaltninger.

Ifølge Zuckerberg pressede Det Hvide Hus »gentagne gange i flere måneder« Meta til at fjerne covid-relateret indhold, herunder humor og satire, hvilket førte til betydelig intern frustration i virksomheden. 

U-vending

– »Vi traf nogle valg, som vi set i bakspejlet og med nye oplysninger ikke ville have truffet i dag. Jeg er overbevist om, at vi ikke bør gå på kompromis med vores indholdsstandarder på grund af pres fra nogen administration. Vi er klar til at slå igen, hvis noget lignende sker igen.

Han ser nu dette pres fra myndighederne som »forkert« og lover at modsætte sig lignende censur i fremtiden. 

Færdig med demokraterne

Zuckerberg indrømmede også, at virksomheden »forringede« historier om Hunter Bidens bærbare computer. Han bekræftede også, at han ikke vil gentage sine 2020-donationer til demokratiske kandidater forud for det kommende valg, hvilket er et markant politisk skifte fra gode gamle Zuckerberg.

 

Købe hos Tales:: Frem for alt frihed, festskrift til Lars Hedegaard

20130206_081741