Kommentar

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...
De seneste par måneders politiske udviklinger i Vestens vigtigste stat, USA, har været svimlende. Først afslørede Donald Trump præsident Joe Biden som en rablende patient og tvang ham til at trække sig tilbage. Og det skete, efter at mainstream-medierne i årevis havde dækket over hans åbenlyse kognitive og fysiske deroute. Så blev Donald Trump forsøgt myrdet, og Secret Services rolle i den forbindelse bliver stadigt mere mystisk. Der går næppe en dag, uden at mistænkelige omstændigheder slipper ud. Indtil videre har ingen republikansk politiker mig bekendt anklaget Secret Service, hvis opgave er at beskytte bl.a. Donald Trump, for at have bidraget til attentatet mod ham, men det lyder grangiveligt, som om flere af dem overvejer den mulighed.
Så kom kroningen af Kamala Harris som demokratisk præsidentkandidat. Hun har aldrig fået en stemme ved et demokratisk primærvalg og har været en katastrofe som vicepræsident og “border czar” – altså den, der skulle vogte over USA’s grænser. Hun har gjort præcis det modsatte og tilladt anslået 10-12 millioner af fremmede at strømme ind. Meningen var, at de skulle stemme på demokraterne og optræde som løntrykkere til gavn for de store penge, der har købt og betalt det demokratiske parti.
“Kammerat Kamala”, som Trump er begyndt at kalde hende (med en henvisning til medlemmer af diverse kommunistpartier), vrøvler dagen lang og gør klogt i ikke at stille op til pressemøder, hvor hun risikerer at afsløre sin afgrundsdybe uvidenhed og manglende evne til at formulere et sammenhængende ræsonnement uden teleprompter.
Så besluttede den uafhængige præsidentkandidat, Robert F. Kennedy Jr., at suspendere sin præsidentkampagne og i stedet støtte Trump. Det kan vise sig at blive stort.
Men det kan blive værre for demokraterne.
I går, søndag, tweetede Kennedy, at hans støtte til Trump “kun er begyndelsen”.
Han tilføjede: “Vent til I ser de næste tilføjelser til præsident Trumps forenede regering (unity government)”
Kennedy ved åbenbart noget, som vi andre ikke ved, og man afventer med spænding, hvad det er.