Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Fire syriske brødre er blevet arresteret, efter at en 67-årig lærer næsten blev dræbt i et knivangreb i en forstad til Hamborg i Tyskland. Dette rapporteres af Breitbart News.

Den 67-årige musiklærer slap med nød og næppe med livet i behold, efter at han blev stukket ned den 19. juli på parkeringspladsen uden for et voksenuddannelsescenter i Wedel uden for Hamborg.

Læreren siges at være blevet såret i nakken og overkroppen, før han undslap angriberne ved at flygte ind på skolen.

Kort efter angrebet anholdt politiet to mænd i forbindelse med knivstikkeriet, men de blev løsladt på grund af manglende beviser.

I denne uge blev fire mænd, angiveligt alle brødre fra Syrien, i alderen 17, 19, 21 og 21 år, imidlertid anholdt af den lokale drabsafdeling på grund af mistanke om mordforsøg, skriver avisen Bild.

Statsadvokat Peter Müller-Rakow siger: »Efter overfaldet på en lærer på musikskolen i Wedel har statsadvokaten efter en omfattende politiefterforskning anmodet om en arrestordre på de fire personer, der nu er eftersøgt for drabsforsøg i forbindelse med farlig legemsbeskadigelse«.

Det lokale politi har bekræftet, at læreren kendte angriberne, men det er i øjeblikket uklart, om de var hans elever på uddannelsescentret.

De fire syriske brødre er nu varetægtsfængslet, og de har endnu ikke kommenteret angrebet foran dommeren.

Uddannelsescentret beskriver sig selv som »et sted for livslang læring, et uddannelses- og mødecenter for alle beboere, virksomheder, institutioner, klubber og foreninger i vores region«.