Dag: 23. august 2024

Zoltan Kluger (1896–1977). Sølvgelatinkopi i Younes and Soraya Nazarian Library, University of Haifa. Zoltan Kluger var veteran fra det østerrikske flyvåpen i første verdenskrig, der han virket som flyfotograf. Mot slutten av 1920-tallet var han aktiv som pressefotograf i Berlin. Fra og med 1933 var ikke Tyskland noe blivende sted for jøder, og Zoltan Kluger […]

Les Mer...

Antallet af sorte studerende på MIT faldt med to tredjedele efter afskaffelsen af «affirmative action». Samtidig steg antallet af studerende med asiatisk baggrund med mere end 15 procent.

Les Mer...

Den ofte citerede Iran-kender, professor Walid Phares, meddeler på Newsmax.com (21.8.), at Irans islamiske regime prøver at myrde Donald Trump inden valgdagen den 5. november. Det hører han fra adskillige kilder i regionen. Ifølge flere regeringer har det iranske regime gjort det klart, at det vil skaffe sig af med den tidligere præsident.

Les Mer...

Vesten er fast besluttet på at besejre Rusland for enhver pris. Vi bliver mere og mere involveret i krigen. Danmark har taget endnu et skridt: Danmark køber ukrainske våben og giver dem tilbage til Ukraine. Hverken konsekvenser eller moral er et problem.

Les Mer...