Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Barack Obama hævede Joe Biden til skyerne onsdag aften og sagde, at han havde reddet det amerikanske demokrati. Det er kun få uger siden, at Obama var en del af en klike, som væltede Biden. Det er noget, alle ved, selv de liberale medier, men ikke de norske.

“Historien vil huske Joe Biden som en fremragende præsident, der forsvarede demokratiet i en tid med stor fare. Og jeg er stolt af at kalde ham min præsident, men endnu mere stolt af at kalde ham min bror,” sagde den 44. præsident om sin tidligere vicepræsident.

Det kaldes at smøre tykt på. Obama sagde, at valget af Biden som vicepræsident var en af de vigtigste beslutninger, han traf. “Biden er ikke kun klog og erfaren, han er frem for alt anstændig og empatisk,” sagde Obama, to dage efter at republikanerne havde offentliggjort en 292 sider lang rapport, der dokumenterede, at Biden brugte sin tid ved magten til at berige sig selv og sin familie.

Ved at rose Biden viser Obama, at Demokraterne aldrig vil nøjes, men fortsat vil forfølge Trump og Maga med alle midler. Polariseringen af amerikanerne fortsætter.

Det er et risikabelt spil. Robert Kennedy Jr.s vicepræsidentkandidat, Shanahan, sagde tirsdag, at kampagnen overvejer at støtte Trump. “Det vil have stor symbolsk betydning. Der er nogle liberale, som følger Kennedy-navnet. De er klar over, hvordan Biden blev væltet. Han er en gammel, senil mand, og det så hele verden den 27. juni. Men den måde, Nancy Pelosi, Chuck Schumer, Hakeem Jeffries og Obama kørte Biden over og satte en pistol for panden af ham, hører hjemme i en bananrepublik.

Efter at Det Hvide Hus og Bidens kampagne gentagne gange havde benægtet, at præsidenten ville trække sig fra kampagnen, meddelte Biden i et tweet en søndag eftermiddag i sidste måned, at han afsluttede sin kampagne og ville gennemføre sine sidste måneder i Det Hvide Hus.
Forud for Bidens tilbagetrækning fra kampagnen førte især Obamas allierede kampagne for, at præsidenten skulle trække sig til fordel for en kandidat, som de mente var bedre egnet til at tage kampen op mod Trump.

Spillet bag kulisserne er ingen hemmelighed i USA. Det, der provokerede mange, var, at den demokratiske ledelse har tilladt Biden at stille op til genvalg og stå inde for ham. “De har sagt, at han er klog og optimistisk. Når han kollapser, smider de ham ud. Mange mennesker har ikke glemt den brutalitet, hvormed dette skete. Men der er norske journalister, som ikke vil tale om det.

Grunden til, at Kamala og Walz ikke var til stede på konventet onsdag aften, var, at det ville være for meget for Biden-fløjen. Følelsen af forræderi har ikke lagt sig.

“[The] Obamas er stadig ikke på Det Hvide Hus’ gode side,” sagde en kilde med kendskab til situationen til Fox News. “Det ville ikke være nyttigt for deres forhold.”
“Vi er i en vanskelig position,” tilføjede denne kilde.

 

https://www.foxnews.com/politics/obama-lauds-brother-biden-dnc-weeks-after-reported-role-ousting-him-kamala-harris