Kopierede/fra hoften

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

På Demokraternes anden dag blev Trump nævnt 138 gange og »grænsen« kun 18 gange. Demokraterne er drevet af et enormt Trump- og Maga-had. Hvis bare Trump og hans vælgere fjernes, vil Amerika blive helbredt.

Demokraterne praktiserer eksorcisme ved at påkalde djævelen.

Biden åbnede ballet ved at gentage løgnen om Charlottesville. Det ironiske er, at Biden ligner de nazister, han portrætterer: Han syder, og hans blodårer buler ud.

Demokraterne appellerer ikke til uafhængige eller Kennedy-liberale. De kører et Trump-had-show, der fremmedgør folk. Det er derfor, Kennedy-kampagnen signaliserer overgang til Trump. Biden nægtede at debattere med Robert K. Jr. De ville isolere ham. Nu kommer straffen.

Vi ville ikke være så kategoriske, hvis det ikke var for Laura Ingrahams rapport fra konventet. Hun er helt klar i mælet: Stemningen er højest, når man skriger “Lock him up”.

Tove Bjørgaas nævner ikke dette. Hun brugte det som et talepunkt mod Trump i 2016. Men forskellen mellem 2016 og 2024 er enorm: Trump fulgte ikke op. Han sagde i debatten, at Hillary Clinton burde være i fængsel, men gjorde intet som præsident.

Men Demokraterne gør omvendt. Biden har pudset både FBI og justitsministeriet på Trump. Men Demokraterne skammer sig ikke over noget. Ikke engang en domstol, som er en skændsel for det amerikanske retssystem. I stedet råber de »Lås ham inde«. De kunne lige så godt råbe »Hæng ham højt«, for det er det, det betyder: Skil dig af med ham.

Hvis Kamala kom til at sidde i Det Hvide Hus, ville vi se politisk forfølgelse i et omfang, som aldrig før er set i Vesten. Præsidenten vil bruge den føderale regerings fulde magt til at knuse Maga.

De nordiske medier vil skrive, at de får, hvad de fortjener. De vil ikke løfte en finger. De har ikke engang rapporteret om retssagerne mod Trump, eller 6. januar, eller abortmodstandere. De synes, at de får, hvad de fortjener.

Så får vi et kvalitativt anderledes samfund.

Alt er på plads til det, men de mangler den endelige sejr.