Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

US Immigration and Customs Enforcement (ICE) har mistet overblikket over op til 291.000 uledsagede mindreårige (UC) i løbet af de sidste fem år.

Det fremgår af en chokerende ny rapport fra generalinspektøren for Department of Homeland Security (DHS).

Mere end 32.000 migrantbørn er ikke længere registreret af ICE, skriver American Greatness.

Under vores igangværende revision for at vurdere ICE’s evne til at overvåge placeringen og status for UC’er, der er frigivet eller overført fra dets varetægt til Department of Homeland Security og U.S. Department of Health and Human Services (HHS), fandt vi ud af, at ICE overførte mere end 448.000 UC’er til HHS fra regnskabsårene 2019 til 2023.

ICE var dog ikke i stand til at redegøre for, hvor alle UC’er, der blev løsladt af HHS, befandt sig, og som ikke dukkede op som planlagt i immigrationsdomstolen. ICE rapporterede, at mere end 32.000 UC’er ikke mødte op til deres høring i immigrationsdomstolen fra regnskabsårene 2019 til 2023.

Det bemærkes også, at tallene kan være langt værre end dokumenteret, fordi ICE har undladt at udstede Notice to Appear (NTA)-dokumenter til ca. 291.000 uledsagede migrantbørn.

Department of Homeland Security’s Office of Refugee Resettlement (ORR) har en historie med at overdrage migrantbørn til »sponsorer«, som ofte tvinger dem til at påtage sig opslidende jobs eller blive seksuelt udnyttet, nogle som virtuelle sexslaver.

En storjury i Florida har udtrykkeligt anklaget Biden-administrationen for at fremme »tvungen migration, salg og misbrug af udenlandske børn« gennem sin kriminelt uagtsomme indvandringspolitik.

Tusindvis af disse mindreårige »er endt i kriminelle jobs over hele landet i strid med loven om børnearbejde«, skrev New York Times i februar 2023.

70 procent af alle uledsagede mindreårige ved grænsen kommer fra enten Guatemala eller Honduras. I april blev Red Barnets kontorer i Guatemala ransaget af betjente fra den særlige anklagemyndighed mod straffrihed og det civile politi.

Red Barnet har været aktiv på begge sider af grænsen mellem USA og Mexico og er under efterforskning i Guatemala for handel med børn.

Jill Biden blev udnævnt til bestyrelsesformand for Save the Children USA i 2017, men har efter sigende trukket sig fra posten. Biden-regimet har doneret 21 millioner dollars til organisationen, siden de overtog Det Hvide Hus.

Speaker Mike Johnson reagerer kraftigt på rapporten og gentager sin opfordring til at stille ministeren for indenlandsk sikkerhed, Alejandro Mayorkas, for en rigsret.

Harris og Biden har faciliteret den største børnehandelsring i USA’s historie, skriver senator Josh Hawley (R).


 
Det er sket som følge af en bevidst politik, der har bragt et sted mellem 10 og 20 millioner illegale indvandrere ind i USA, siden Biden tiltrådte. Det er derfor, nogle beskriver Biden som den største alfons i verdenshistorien.
Det tog to år for Biden at bevæge sig i nærheden af grænsen. Migrantbørn er særligt hårdt ramt. Den demokratiske præsidentkandidat Kamala Harris havde ansvaret for den sydlige grænse, men så ingen grund til at besøge sit ansvarsområde.
Hun argumenterede for, at det var ligegyldigt, da hun heller ikke havde været i Europa.