Kopierede/fra hoften

Meget kan man sige om den amerikanske valgkamp, men den er i det mindste underholdende.
Beskyldninger og skældsord hagler ned, og det bliver givetvis værre, jo nærmere vi kommer valgdagen den 5. november – som i virkeligheden ikke er en valgdag, fordi de fleste vælgere allerede har stemt.
Kamala Harris’s nye betegnelse for Donald Trump er ”kujon”, og det er han, fordi han angriber sine politiske modstandere. Han har bare at være sød ved dem, ellers vanker der. Harris’s kandidat til posten som vicepræsident, Tim Walz, er ikke nogen kujon, selv om han lod sin bataljon i stikken, lige før den skulle udsendes til Irak. Ikke desto mindre har samme Waltz pralet med sin krigsindsats og pyntet sig med en militær rang, som han ikke havde. Samme Walz er hårdkogt venstreekstremist og fedter for en imam, der roser Hitler. Det skal dog ikke komme ham til skade i medierne, der fremstiller ham som en gemytlig hyggeonkel.
Harris er åbenbart gået i træningslejr, hvor hun under instruktion af Barack Obamas håndgangne mænd skal lære nogle sætningen udenad som forberedelse til debatten med Donald Trump den 10. september (hvis den bliver til noget). Det forlyder også, at adfærdsterapeuter er i gang med at afvende hende fra at grine med hele tandsættet, hver gang nogen spørger hende om noget.
Folk med forbindelse til Trumps kampagne er i mellemtiden begyndt at udbrede det rygte, at Kamala har et alvorligt alkoholproblem – hvilket skulle forklare hendes besynderlige adfærd.
Lige nu ryster den demokratiske inderkreds ved udsigten til, at 100.000 Hamas-tilhængere vil tage pynten af partiets konvent i Chicago. De er allerede begyndt at kalde hende ”Killer Kamala”, ligesom de i månedsvis optrådte med råbet ”Genocide Joe”.
Demokraternes problem er, at de opfanatiserede gadekæmpere er opfostret i demokraternes have. Her er folk gennem årtier blevet belært om, at verden er delt mellem undertrykkere og undertrykte, og mere er der ikke at sige om politik. Jøder er undertrykkere, og Hamas er undertrykt
Vi afventer med spænding, om det demokratiske konvent vil hylde de unge, der har gjort, hvad demokraterne belærte dem om.
ANNONSE