Kommentar

En 292 sider lang rapport om Joe Biden og hans familie vanærer ham på tærsklen til hans afskedstale til Demokraternes nationale konvent. Rapporten fælder en ødelæggende dom over Biden som vicepræsident og præsident. Han satte personlig berigelse over landets interesser.

 

Præsident Biden har udvist “adfærd, der kvalificerer til en rigsretssag”, konkluderede republikanerne i Repræsentanternes Hus i deres månedlange rigsretssagundersøgelse og erklærede i deres længe ventede rapport, at han “misbrugte sit embede” og “svindlede USA for at berige sin familie”.

Fox News Digital har fået en kopi af den 292 sider lange rapport, som er udarbejdet af House Oversight Committee, House Judiciary Committee og House Ways and Means Committee. Disse udvalg har stået i spidsen for retslige undersøgelser mod Biden.

“Udvalgene har indsamlet oplysninger om Biden.

“Udvalgene har indsamlet beviser, der viser, at præsident Biden er skyldig i adfærd, der kvalificerer til en rigsretssag”, står der i rapporten, som beskriver de beviser, der er indsamlet indtil videre.

Det bliver interessant at se, hvordan regimets medier behandler rapporten, nu hvor Biden ikke længere er kandidat og er på vej ud. Der har været lækager om Bidens transaktioner i Ukraine, som tyder på, at han ikke nyder samme immunitet som tidligere.

Det er næppe tilfældigt, at rapporten præsenteres, lige før Biden går på talerstolen.

Republikanerne sagde, at der er “overvældende beviser” for, at Biden deltog i en “sammensværgelse om at tjene penge på sit offentlige embede for at berige sin familie”. De hævdede, at Biden-familien og deres forretningsforbindelser modtog titusindvis af dollars fra udenlandske interesser ved at “få disse interesser til at tro, at sådanne betalinger ville give dem adgang til og indflydelse på præsident Biden”.

Trump ser ud til at have ret i sin karakteristik af Biden som den mest korrupte præsident i USA’s historie. Noget af dette vil selvfølgelig sidde fast hos Kamala, som har siddet ved hans side i 3,5 år.

ANNONSE

Siden 2014 har familien Biden ifølge rapporten modtaget over 27 millioner dollars.

Biden tog ikke imod 8 millioner dollars, mens han var vicepræsident. Det rejser spørgsmålet om Obamas rolle. Hvad vidste han?

“Som vicepræsident deltog præsident Biden aktivt i sammensværgelsen ved blandt andet at deltage i middage med familiens udenlandske forretningspartnere og tale med dem i telefonen, ofte når Hunter Biden satte højttalertelefonen til”, hedder det i rapporten.

Eller hvad med dem, der valgte ham som præsidentkandidat i 2020. Var det, fordi han var korrupt, at de valgte ham? Fordi han var let at manipulere? Fordi de havde et greb om ham?

Hele den demokratiske ledelse vil blive holdt ansvarlig.

Republikanerne henviser i rapporten til en middag i 2014, som Biden deltog i for sin søn, Hunter, sammen med den russiske oligark Yelena Baturina. Efter middagen overførte Baturina 3,5 millioner dollars til Hunter Bidens firma, Rosemont Seneca Thornton.

Fox News Digital har tidligere rapporteret, at Biden deltog i middage med Hunter Bidens forretningsforbindelser, herunder Baturina, i Washington, D.C., på Café Milano i Georgetown i både 2014 og 2015. Biden mødtes også med Jonathan Li fra BHR i Kina i 2013.

Fox News Digital har også tidligere rapporteret, at Biden mødtes med formanden for det kinesiske energiselskab CEFC, Ye Jianming, i 2017.

“Baseret på alle beviserne er det utænkeligt, at præsident Biden ikke forstod, at han deltog i et forsøg på at berige sin familie ved at misbruge sit offentlige embede”, hedder det i rapporten.

Regimets medier bliver også nødt til at se sig selv i spejlet. Yelena Baturina er indbegrebet af russisk korruption, og de har dækket over transaktionerne mellem hende og familien Biden.

Hunter solgte sin fars indflydelse for penge og tilbød sine tjenester til alle, der ville betale:

“Flere vidner vidnede om, at Hunter Biden påberåbte sig sin far i forretningsaftaler med rumænske, kinesiske, kasakhstanske og ukrainske virksomheder, hvilket resulterede i, at millioner af dollars strømmede til Biden-familien,” sagde rapporten.

Bidens sætter deres interesser foran landets, konkluderer rapporten. Det bliver ikke meget mere dødbringende end det.

“Præsident Bidens deltagelse i denne sammensværgelse for at berige sin egen familie er en adfærd, der kan stilles til ansvar”, siger de. “Ved at tjene penge på vicepræsidentskabet til fordel for sin familie misbrugte han sit offentlige embede og satte sin families velfærd over USA’s velfærd.”

.

Han misbrugte også sin position til at dække over og skjule sin straffeattest. Biden gjorde præcis det, som han har brugt sit justitsministerium til at anklage Trump for.

“I sin tid som vicepræsident fjernede Joe Biden meget følsomme, klassificerede dokumenter fra Det Hvide Hus på trods af, at han ikke havde bemyndigelse til at gøre det”, står der i rapporten.

Flere whistleblowers fra Internal Revenue Service (IRS) stod frem og rapporterede om meget uregelmæssig håndtering af Hunter Bidens skattesager. Ikke desto mindre blev sagerne lagt på is længe nok til, at det strafferetlige ansvar udløb.

“Justitsministeriet forhindrede linjeadvokater i at gennemføre nøgleinterviews og forfølge vigtige spor i efterforskningen”, står der i rapporten. “Den særlige behandling af Hunter Biden, som først ophørte, da Kongressen begyndte at fokusere på ministeriets undersøgelse, kan være grundlag for en rigsretssag, ligesom fordrejningen af en officiel undersøgelse var grundlag for den mulige rigsretssag mod præsident Nixon i 1974.”

Generaladvokat Merrick Garland er i problemer. Han har været et villigt redskab.

Republikanerne begyndte at grave i juni 2023. Et flertal i Repræsentanternes Hus godkendte formelt rigsretssagen i december 2023.

Udvalget fastslog, at denne berigelse og svindel aldrig kunne have fundet sted uden Joe Biden som henholdsvis vicepræsident og præsident.

“Den korrupte adfærd, som udvalgene har afdækket, er i sin helhed skandaløs”, hedder det i rapporten. “Præsident Joe Biden konspirerede om at begå påvirkningshandel og bedrageri. Ved at gøre det misbrugte han sit embede, og ved gentagne gange at lyve om sit embedsmisbrug bedrog han USA for at berige sin egen familie.”
Republikanerne hævder, at “ingen af disse transaktioner ville have fundet sted uden Joe Bidens officielle stilling i USA’s regering.”

Med deres forfølgelse af Trump har demokraterne ladet rigsretssager løbe løbsk. Men Kongressen bliver nødt til at tage Bidens misbrug alvorligt.

Biden har trukket USA’s omdømme ned i mudderet. En hel verden har set indefra, at han solgte ud for pengenes skyld.

“Dette adfærdsmønster sikrede, at hans familie, som ikke leverede nogen legitime tjenester, levede et overdådigt liv. De beviser, der er blevet afdækket i rigsretskomiteens undersøgelse, afspejler en familie, der sælger “Biden-brandet” over hele verden, mens præsident Biden, “den store fyr”, kommer ind og afslutter handlen over højttalertelefoner eller ved private middage”, står der i rapporten. “Det viser en samordnet indsats for at skjule præsident Bidens involvering i familiens indflydelseshandel.”

Loven er krystalklar med hensyn til proceduren i så alvorlige tilfælde af korruption.

Republikanerne i Repræsentanternes Hus pegede på forfatningen og sagde, at retsmidlet mod en præsidents “åbenlyse embedsmisbrug er klart: rigsretssag i Repræsentanternes Hus og afsættelse i Senatet”.
“På trods af Demokraternes devaluering af rigsretssagen i de senere år skal man ikke tage let på Repræsentanternes Hus’ beslutning om at rejse rigsretssag”, hedder det i rapporten. “Denne rapport bestræber sig derfor på at præsentere de beviser, der er indsamlet til dato, så alle medlemmer af Repræsentanternes Hus kan vurdere omfanget af præsident Bidens korruption.”

.

I juni i år fremsatte republikanerne anbefalinger om retsforfølgelse af Hunter Biden og James Biden for mened over for Kongressen.

Biden-familien nyder ikke den samme beskyttelse som tidligere, men hvis bygningen falder sammen, kan den tage mange med sig. Alle har kendt til Biden-familiens korruption, men de valgte at tie stille.

 

https://www.foxnews.com/politics/biden-committed-impeachable-conduct-defrauded-united-states-enrich-his-family-house-gop-report

 

 

 

ANNONSE