Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Repressionen er virkelig begyndt at bide i Storbritannien og gør andre landes regeringer og medier forlegne. Skal de lade det passere eller måske kopiere det? Keir Starmer sætter en standard, der ikke er set i fredstid: Wayne O’Rourke er blevet idømt tre års fængsel for at skrive på X. Det næste skridt er selvfølgelig at gå efter Elon Musks platform, som i Brasilien.

Virkeligheden ændrer sig for øjnene af os i rasende fart.

Wayne O’Rourke (35) er blevet idømt tre års fængsel for at have “opildnet til racehad” under de seneste protester og optøjer mod indvandring.
<Ifølge den lokale avis Lincolnshire Free Press havde Rourke delt falske oplysninger om knivoverfaldet i Southport, hvor tre unge piger blev dræbt, og antydet, at morderen var muslim eller illegal indvandrer, hvilket ikke var sandt.
Rourke gav sine 90.000 følgere råd om, hvordan de kunne forblive anonyme under demonstrationer, noget som venstreorienterede aktivistgrupper ofte fortæller deres følgere forud for kontroversielle protester.
I sin domsafsigelse beskyldte dommer Catarina Sjolin Knight O’Rourke for at “anstifte” optøjerne gennem sine opslag på de sociale medier og sagde: “Flammerne blev tændt af tastaturkrigere som dig.”

Hvad skrev O’Rourke, der fortjente så hård en straf?

Et af O’Rourkes fornærmende indlæg lød: “Folk i Southport, hvor fanden er I, kom ud på gaden.”
Et andet, der ledsagede et billede af en brændende bil i Sunderland, lød: “Sunderland, kom nu drenge”
.
“Starmer har dybest set sagt, at det er os mod dem. Hold linjen,” skrev han i et andet X-indlæg.
Andre indlæg indeholdt “tal betyder noget” og “giv dem et helvede, drenge.”

.

Er det den slags indlæg, der får folk til at hidse sig op? Selve påstanden og forbindelsen mellem ord og handling er spekulativ. Der er tusindvis af sådanne indlæg. Skal myndighederne arrestere alle og dømme dem til fængsel? Keir Starmer nægter at forholde sig til, hvordan internettet fungerer, og at det er umuligt at kontrollere det. Vi så ikke denne form for reaktion, da ISIS rekrutterede krigere i Storbritannien, selv om det handlede om masseskyderier.

Hans advokat Lucia Harrington sagde, at hendes klient ønsker at genoptræne sig selv for at forstå, hvad han gjorde forkert.

Politiet lovede at fange hver eneste skrivebordskriger og straffe dem alle lige hårdt.</p

I en kommentar til sagen sagde Lincolnshire Chief Superintendent Kate Anderson: “Denne sigtelse viser, at vi vil gribe hurtigt og beslutsomt ind over for enhver, der mistænkes for at dele skadeligt indhold online.
“Vi er fortsat engageret i proaktivt politiarbejde og i at holde folk sikre i hele amtet.
“Denne handling viser, at alle er ansvarlige for deres handlinger, uanset om det er offentligt eller online.”

Er det en lovovertrædelse at slippe varm luft ud på nettet? Hvis politiet var lidt mere kreativt, ville de indse, at det kunne mindske spændingerne i stedet for at øge dem. Desuden kan folk tænke selv. De går ikke ud og brænder biler af, selv om nogen opfordrer dem til det.

 

https://www.breitbart.com/politics/2024/08/18/uk-keyboard-warrior-sentenced-to-3-years-in-prison-over-posts-made-on-x/