Tavle

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Premier League starter med at knæle for BLM. Jeg troede, det var overstået, men det er nok motiveret af optøjerne efter drabene i Southport.

Jeg har set frem til det hele sommeren, og så får man det lort i ansigtet før kick-off.

Hvorfor valgte de ikke et øjebliks stilhed for de tre små piger, der blev dræbt? Åh, de var kun briter, fra den foragtelige indfødte befolkning. Desuden var de fra arbejderklassen, hvilket betyder noget i et klassedelt samfund. Labour-premierminister Keir Starmer er trods alt blevet udnævnt til “Sir”.

Åbningskampen var mellem Manchester United og Fulham. Men man mister virkelig interessen. Kan dog ikke lade være og ser hele kampen.

Alt, hvad der giver os glæde i en dystopisk verden, skal ødelægges. I morgen bliver jeg nok nødt til at se Liverpool rykke ned, det mister man meget håb af. Southport ligger trods alt kun et par kilometer nord for Liverpool. Desværre er der ikke så mange scousere på Liverpools hold.

De sidder dog på tribunerne, de få, der har råd til det.

Scouse er også et navn, der er inspireret af den norske ret lapskaus. Men i dag er det ikke skandinaver, der ankommer til den engelske kyst.

Efter en halv time lykkes det mig at følge med i kampen, og der er en masse god fodbold at se. Det hjælper lidt på humøret. United er bedst og holder et højt og relativt præcist tempo. Både Bruno Fernandes og Casimiro er tæt på at score.

Men det ender 0-0 ved pausen.

I anden halvleg, som jeg følger halvvejs, sker der ikke meget. Der opstår et par små chancer, men det er egentlig ret kedeligt. Man ser nogle elegante præstationer, men også en mangel på præcision i de afgørende afleveringer fra begge hold.

Andreas Pereira (Fulham) leverer det værste eksempel efter lidt over en time, det er hårrejsende dårligt. Det er som at give et mål væk til sin modstander.

Efter 87 minutter lykkes det den hollandske indskifter Zirkzee at afgøre kampen i sin seriøse debut i United-trøjen. En god præstation af Fernandes hjalp. En fuldt fortjent sejr på 3 point til United.

Vi er i gang, så lad os håbe, at det forbandede knæfald ikke fortsætter.