Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

FBI frigav liget af Trump-skytten Thomas Matthew Crooks til kremering kun ti dage efter mordet. Først den 5. august blev det meddelt, at han var blevet kremeret, og at alle biologiske spor var slettet.

“Mit forsøg på at undersøge Crooks’ lig mandag den 5. august vakte opsigt og afslørede en foruroligende kendsgerning – FBI frigav liget til kremering 10 dage efter [13. juli],” sagde kongresmedlemmet. “Den [23. juli] var Crooks væk.”

“Ingen vidste det før mandag den 5. august, heller ikke retsmedicineren, politiet, sheriffen osv.”, tilføjede Higgins.
“Ja, retsmedicineren i Butler County havde teknisk set juridisk myndighed over liget, men jeg talte med retsmedicineren, og han ville aldrig have givet Crooks’ lig til familien til kremering eller begravelse uden specifik tilladelse fra FBI,” præciserede kongresmedlemmet.
Higgins bemærkede også: “FBI fjernede biologiske beviser fra gerningsstedet, hvilket er uhørt.”
“Politiet gør aldrig noget lignende,” hævdede kongresmedlemmet i sin rapport.

Det er ikke kun gerningsmandens krop, der er slettet, det er gerningsstedet også. FBI frigav det tre dage efter skyderiet. Også det er uden fortilfælde.

“FBI frigav gerningsstedet efter kun tre dage, til alles store overraskelse”, siger Higgins. “Jeg har interviewet flere førstehjælpere, som udtrykte alt fra overraskelse til forfærdelse og mistanke om, at FBI frigav gerningsstedet så hurtigt efter J13.”
“Det skal bemærkes, at FBI var fuldt ud klar over, at Kongressen ønskede at undersøge J13”, påpegede Higgins.
“FBI eksisterer ikke i et vakuum,” tilføjede han. “De må have vidst, at frigivelse af J13-gerningsstedet ville bringe de umiddelbare resultater af enhver efterfølgende undersøgelse i fare.”

Man kan ikke lade være med at konkludere, at FBI gør dette helt bevidst og demonstrativt.

Kongresmedlemmet bemærkede også, at både retsmedicinerens rapport og obduktionsrapporten er “forsinket”.
“Mandag den 5. august var de en uge forsinket,” sagde han. “Problemet med ikke at kunne undersøge selve liget er, at jeg ikke kan vide 100 procent, om retsmedicinerens rapport og obduktionsrapporten er korrekte. Det får vi faktisk aldrig at vide.”
Higgins sagde, at selvom han til sidst vil få rapporterne og billederne fra obduktionen, “vil jeg aldrig kunne sige med sikkerhed, at disse rapporter og billeder er nøjagtige i henhold til min egen undersøgelse af liget.”
“Denne handling fra FBI kan kun beskrives af enhver fornuftig mand som en obstruktion af enhver efterforskningsindsats”, hævdede kongresmedlemmet.
Han påpegede også, at den dag Crooks’ lig blev kremeret, “havde både Homeland Security Committee og Oversight Committee indledt undersøgelser af J13, og Speaker Johnson havde allerede udtalt, at han var i færd med at oprette et officielt undersøgelsesorgan i Kongressen”.

FBI’s handlinger kan ikke tolkes som andet end demonstrative over for kongresudvalget. De kommer til et tomt bord.

“Hvorfor skulle FBI så frigive hans lig til hans familie til kremering?” spurgte Higgins. “Dette mønster af undersøgende brændt jord fra FBI’s side er ret foruroligende.”
Kongresmedlemmet kom med sine bemærkninger i en foreløbig undersøgelsesrapport til repræsentant Mike Kelly (R-PA), lederen af den tværpolitiske taskforce, der skal undersøge mordforsøget på Donald Trump.

Teorier om, at FBI tilbageholder sandheden, svirrer allerede i luften. De får fornyet kraft med disse oplysninger. Kremering er den ultimative sletning af spor.

“Hvorfor skulle FBI så frigive hans lig til hans familie til kremering?” spurgte Higgins. “Dette mønster af efterforskningsmæssig brændt jord fra FBI’s side er ret foruroligende.”
Kongresmedlemmet kom med sine bemærkninger i en foreløbig undersøgelsesrapport til repræsentant Mike Kelly (R-PA), lederen af den tværpolitiske taskforce, der skal undersøge mordforsøget på Donald Trump.

 

https://www.breitbart.com/politics/2024/08/16/rep-higgins-fbi-released-crooks-body-for-cremation-injured-congressional-investigation-cleaned-evidence-from-crime-scene/