Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...
Vore dages situation minder om gamle kong Krøsus af Lydien, der spurgte oraklet i Delphi, om det var tilrådeligt at gå i krig med Perserriget. Oraklets præstinde, Pythia, svarede, at i så fald ville et mægtigt rige gå til grunde. Således opmuntret gik Krøsus til angreb – blot for at opleve, at det mægtige rige, der gik til grunde, var hans eget.
I dag har vi ikke præstinder, men vi har eksperter, medier og politikere, der lover os en strålende fremtid, hvis man stemmer på socialisten Kamala Harris og kommunisten, Kina-vennen og islamstøtten Tim Walz ved det amerikanske præsidentvalg. Kort efter sejrsjublen vil de begejstrede opleve det mægtige USA’s undergang, og Kamala/Walz’s stemmekvæg må finde ud af, hvilken glæde de havde af at bringe dem til magten.
Ved en ren tilfældighed har forskerne netop tydet teksten på nogle 4000-år-gamle mesopotamiske lertavler. Budskabet er ikke opmuntrende, men varsler død og undergang. Flere riger vil gå til grunde, der ville komme angreb af græshopper, kvæget til dø, og en stor hær vil falde.
Beskrivelsen passer godt på tidens USA og resten af Vesten, som har været i frit fald, siden demokraten Joe Biden rykkede ind i Det hvide Hus og satte sig for at ødelægge USA og dermed opmuntre Vestens fjender, bl.a. ved at nedlægge USA’s grænse og åbne porten for enhver, der ville ind – terrorister, narkobaroner, menneskesmuglere, voldtægtsmænd, islamiske krigere og kinesiske agenter. Enhver var velkommen. Biden-administrationen begrundede sin politik med nødvendigheden af at knuse det ”hvide overherredømme”, fremme ”mangfoldigheden” og bane vej for alverdens seksuelle påfund og kønsskifte for forvirrede børn.
Og så var der ikke at forglemme kampen mod ”klimaforandringen”, som har fået Biden-administrationen til slå ned på USA’s hjemlige produktion af olie og gas og pumpe milliarder og atter milliarder af skatteydernes penge ind i en ”grøn omstilling”.
Mere intelligente iagttagere, som Putin og lederne af Hamas, har ikke været sene til at udnytte den amerikanske syge til at slå til. [Af sikkerhedsgrunde skal jeg understrege, at man sagtens, som Putin og Hamas, kan være intelligent og samtidigt ond.]
Resultatet af Bidens politik har været inflation og forarmelse af den amerikanske arbejderklasse. De mange millioner illegale indvandrere tager amerikanske arbejderes jobs og trykker lønningerne, der ikke kan følge med den inflation, som er en konsekvens af regeringens pengeudpumpning og krig mod den indenlandske energiproduktion.
Ifølge en nylig meningsmåling tror 59 pct. af amerikanerne, at landet er på vej til en recession. Om det er sandt, bliver diskuteret af økonomerne, men de fleste amerikanere har svært ved at få pengene til at så til. Mange har ikke råd til at sætte mad på bordet eller betale for deres huslån og må gældsætte sig for at kunne klare dagen og vejen.
Da Donald Trump var præsident, nød arbejderklassen godt af stigende reallønninger, men det glædede tydeligvis ikke de demokratiske eliter, der vil have billig arbejdskraft og et proletariat, som de kan styre.
Det anslås, at der er ca. 22 millioner illegale indvandrere, som konkurrerer med amerikanske arbejdere om jobs og lønninger. Af dem er anslået 13 millioner ankommet som følge af Bidens og Harris’s åbne grænse, og hvis Harris bliver præsident, er der udsigt til yderligere 50 millioner tilstrømmere fra den ganske verden, hvoraf mange hader Vesten og drømmer om at bringe den til fald. Efter fire år med Kamala på præsidentposten, vil der ikke længere findes noget USA, men en tredjeverdensruin.
Det var hvad Elon Musk og Donald Trump konkluderede under deres nylige timelange samtale, der blev udsendt på Musks platform X.
Udsigten til, at amerikanerne kunne få at høre, hvad medierne gør alt for at skjule, skabte opstandelse. X blev udsat for et massivt hackerangreb, der formentlig var udført af Iran, og EU truede Musk med retssager, hvis han lod Trump komme til orde.
Disse censurbestræbelser mislykkedes, idet samtalen mellem Trump og Musk blev fulgt af op mod 100 millioner.
Det er i øvrigt tankevækkende, at når det gælder folkestyret og ytringsfriheden, står EU og Iran på samme side.
I betragtning af de ulykker, som Joe Biden og Kamala Harris har påført den amerikanske befolkning og verdensfreden, ville man have forsvoret, at sidstnævnte ville have en chance for at vinde præsidentvalget, men meningsmålingerne tyder på, at hun står til sejr.
Politisk set er der ikke den store forskel på Sovjetunionen og dagens USA. De brød begge sammen, efter at deres herskende eliter havde drevet dem i graven.
Og ligesom USSR har USA med få undtagelser såkaldte medier, som i realiteten er sammelsmeltet med George Orwells PARTI – i Sovjetunionen det kommunistiske parti, i USA det demokratiske.
Da demokraterne er lig med medierne – med få undtagelser som Fox, Breitbart og Newsmax – kan Kamala Harris lyve, så tosset hun vil, for hun ved, at de såkaldte journalister vil dække over hende.
Derfor har hun også uden frygt kunnet vælge en vicepræsidentkandidat i skikkelse af Minnesotas kommunistiske guvernør, Tim Walz, som i 2020 tillod Black lives matter-aktivister at nedbrænde hele kvarterer af Minneapolis, mens politiet fik ordre til ikke at gribe ind.
Walz har også indyndet sig hos Kamala Harris ved i høje toner at have priset en lokal imam, som havde slået på tromme for en film, der roste Adolf Hitler. Som belønning gav guvernøren imamen 100.000 dollars af skatteydernes penge.
Og for yderligere at bevise sit værd oprettede Walz i covidtiden en stikkerlinje, hvor Minnesotas borgere kunne melde hinanden, hvis de havde besøgt bedstemor eller spillet basketball i baghaven.
Nå jo, og så lod han politiet beskyde borgere, der befandt sig på gaden, med paint balls.
Det er den slags, der vækker begejstring i bl.a. de danske medier.