Dag: 16. august 2024

Erik Werenskiold (1855–1938). Olje på lerret, 121.8 x 72 cm, Nasjonalmuséet, Oslo. Det er bevart en del portretter av Henrik Ibsen, spesielt fotografiske. Og i to av Ibsens skuespill spiller fotografi en sentral rolle, i Vildanden, der hovedpersonene Hjalmar og Gina driver et fotografisk atelier, nøyaktig beskrevet av Ibsen – og så i Peer Gynt, […]

Les Mer...

Kamala Harris er på trapperne med en økonomisk plan, der indebærer priskontrol. Overalt, hvor kommunismen er indført, er det sket med vold. Det skal blive spændende at se, om USA indfører kommunisme gennem et (relativt) frit valg.

Les Mer...

Resultatet af Bidens politik har været inflation og forarmelse af den amerikanske arbejderklasse. De mange millioner illegale indvandrere tager amerikanske arbejderes jobs og trykker lønningerne, der ikke kan følge med den inflation, som er en konsekvens af regeringens pengeudpumpning og krig mod den indenlandske energiproduktion.

Les Mer...

Vicepræsidentkandidat Tim Walz har et tæt forhold til en imam, Asad Zaman, som lovpriser Hamas og Adolf Hitler. Som guvernør har han endda doneret 100.000 dollars til hans moské.

Les Mer...