Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Det er egentlig ikke en nyhed, men det faktum, at Biden siger det offentligt, er stadig vigtigt.

Den amerikanske præsident, som i sidste måned støttede Kamala Harris som sin efterfølger, insisterede på, at kampen mod Donald Trump var “helt lige”, men sagde, at uroen i hans eget parti var ved at blive en “distraktion”, skriver The Telegraph.

Flere repræsentanter frygtede, at Bidens kandidatur ville skade dem personligt ved valgene til Repræsentanternes Hus og Senatet.

Biden udtalte sig i et interview med CBS News.

“Det, der skete, var, at en række af mine demokratiske kolleger i Repræsentanternes Hus og Senatet troede, at jeg ville skade dem i valgkampen.

– Jeg var bekymret for, at hvis jeg blev i valgkampen, ville det være det emne, I ville interviewe mig om – hvorfor gjorde Nancy Pelosi… Jeg troede, at det ville være en distraktion.

Pelosi, tidligere formand for Repræsentanternes Hus, skulle angiveligt have opfordret Biden til at træde tilbage. Hun skulle have præsenteret ham for meningsmålinger, der viste, at han ikke kunne slå Trump.

The New York Times rapporterer, at Pelosi sagde noget lignende i et interview.

“Mit mål er at besejre Donald Trump. Og når man beslutter sig for at besejre nogen, træffer man alle beslutninger til fordel for det. Det roder man ikke med, okay? Hvad er det, der fremmer det mål? Jeg troede, at vi skulle have en bedre kampagne.
Pelosi siges at have skabt en alliance af demokrater, som ønskede en yngre kandidat.

Så det eneste, der betyder noget, er at besejre Trump, og for at gøre det er vi nødt til at bruge alle de midler, vi har til rådighed,” siger Pelosi. Vil valgsvindel være et af disse midler?

Frank Luntz, meningsmåler og kommentator, bemærkede, at Joe Biden har givet flere interviews end Kamala Harris, siden hun erstattede ham som Demokraternes præsidentkandidat.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som ebok!

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.