Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

UNRWA-medarbejdere kan have deltaget i angrebet den 7. oktober. Ni medarbejdere er blevet fyret. Det siger FN.

Udtalelsen er et nederlag for både FN i almindelighed og UNRWA i særdeleshed, samt for alle de lande, der har ageret indpiskere for fortsat støtte, især Norge.

FN’s Hjælpeorganisation for Palæstina flygtninge i Mellemøsten (UNRWA) har i alt 13.000 ansatte i Gaza. Med andre ord er der 161 indbyggere i Gazastriben for hver ansat i FN-organisationen.

Det er nedslående nyheder, der kommer fra FN-undersøgelsen, som har konkluderet, at “der er beviser, der tyder på, at de kan have været involveret i angrebet”. I alt 19 medarbejdere er blevet undersøgt. For yderligere ni medarbejdere er der ikke tilstrækkelige beviser for, at de var involveret, mens der ifølge FN’s interne tilsynsorgan (OIOS) er beviser for, at en af de i alt 19, ikke var involveret.

Terrorangrebet på Israel den 7. oktober blev ledet af Hamas og resulterede i, at næsten 1.200 israelere blev dræbt.

De israelske myndigheder har hævdet, at hundredvis af Hamas-terrorister har været på UNRWA’s lønningsliste, og at dusinvis af ansatte deltog direkte i angrebet.

Den israelske nationalforsamling, Knesset, besluttede for nylig, at UNRWA er en terrororganisation, og afbrød alt samarbejde med FN-organet.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.