Tavle

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

En bekendt skriver:

“”Simon” Mohammad Moussa El-Zeinab

Jeg formoder, at Mohammad Moussa El-Zeinab har skiftet navn til Simon El-Zeinab.

Mohammad Moussa El-Zeinab fik dansk indfødsret foræret af Folketinget som nr. 515 på lov nr. 230 af 21. april 1999.

L 173 (1998-99) blev vedtaget med 99 stemmer (S, V, KF, SF, CD, RV, EL og KRF) mod 11 (DF og FP).

Over 12.000 fremmede fik dansk indfødsret foræret alene i det folketingsår fordelt på hele tre lovforslag om indfødsrets meddelelse.

Under 1. behandlingen af L 173 den 2. marts 1999 brokkede den socialdemokratiske justitsminister Frank Jensen sig over, at Dansk Folkeparti var så frække at gøre lovforslagene til genstand for debat.

“Når Dansk Folkeparti herigennem vil have en udlændingedebat, så synes jeg, det er forkert… Partiet må jo gøre op med sig selv, hvilke synspunkter, værdier og holdninger det står med her. Dem deler jeg ikke, det gør regeringen ikke… Synes vi, at de, når de er integreret, kan blive danske statsborgere? Der er altså et meget stort flertal her i Folketinget, der mener, at det skal de, når de lever op til de kriterier og de betingelser, som er fastsat gennem de aftaler, der er mellem Folketingets partier.”

Sådan fik “Simon” El-Zeinab vores danske indfødsret fra 1776 foræret.

Spørgsmålet er nu, hvorvidt den socialdemokratiske udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek vil fratage Simon El-Zeinab indfødsretten i medfør af indfødsretslovens § 8 B, stk. 3, hvorefter den, som har udvist en handlemåde, som er til alvorlig skade for landets vitale interesser, af udlændinge- og integrationsministeren kan fratages sin danske indfødsret, medmindre den pågældende derved bliver statsløs?

Har man udvist en handlemåde, som er til alvorlig skade for landets vitale interesser, når man offentligt udtrykker sorg over en terrorleders død? Bemærk at spørgsmålet ikke skal behandles i strafferetsplejens form. Det er ikke en straf at få frataget indfødsret, og der er efter indfødsretslovens § 8 B, stk. 3, intet krav om, at der skal være begået en strafbar handling.”