Kommentar

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Algeriske Imane Khelif slog italienske Angela Carini så hårdt, at hun aflyste kampen efter at have rådført sig med sin far. Hun var aldrig blevet slået så hårdt før. Khelif har XY-kromosomer. Han er en mand. En mand fra et muslimsk land, der slår en kvinde fra et katolsk land, vækker dybe følelser, og ikke kun i Italien.

De Olympiske Lege har endnu en gang vist, at det er blevet en vækkelsesbegivenhed. Men denne gang træder de både nationale følelser og kvinders rettigheder under fode. Giorgia Meloni er premierminister. Hun forsvarer begge dele. Hun mener, at OL tillod den algeriske bokser at ydmyge deres atlet.

Ledelsen af De Olympiske Lege viser dermed, at de ikke er klar over, hvad det er for et terræn, de har bevæget sig ind på.

Åbningsceremonien, hvor Leonardo da Vincis sidste nadver blev opført af transer og drag-kunstnere, ser ikke ud til at være en bagatel eller en tilfældighed, men resultatet af en bevidst politik: OL er også blevet en arena for LGBTQ-bevægelsen og de vågne.

Laura Ingraham havde et glimrende indslag om dette i går aftes. Imane Khelif fik ikke lov til at bokse mod kvinder af det internationale bokseforbund i 2023 af en enkelt grund: Han har XY-kromosomer.

ImaneKhelif, den algeriske OL-deltager, blev diskvalificeret fra verdensmesterskaberne i boksning i 2023, efter at det internationale bokseforbund havde afgjort, at Khelif ikke bestod kønstesten. Ifølge Reuters viste det sig, at Khelif – som har “kvinde” i sit pas – havde et forhøjet niveau af testosteron.

Men OL vil være progressivt. Det faktum, at det sker på bekostning af kvinder, bliver skubbet til side. Ideologi betyder mere end mennesker. Det er essensen af “woke”.

En talsmand for OL-ledelsen viftede hændelsen væk. Nu behøvede vi ikke at gå “tilbage” til en tid, hvor XY-kromosomer blev målt. -“Vi er kommet længere end det”, sagde talsmanden.

Kommet længere end naturen? Ideologien ønsker at afskaffe biologien. På den måde ødelægger de kernefamilien og kvinders rettigheder.

Trans er machomænds hævn over kvinder på en pervers måde. Nogle mennesker er begyndt at indse det, men der er stadig lang vej igen. At kvinder som køn bliver nedværdiget. Det er den største ydmygelse, de nogensinde har været udsat for, og det vil ændre samfundet totalt, hvis det bliver normen.

Denne kamp giver genlyd på begge sider af Atlanten. Det Hvide Hus og Kamala Harris var helt tavse. Trump gentog derimod, at han vil forbyde mænd at deltage i kvindesport fra dag ét. I USA er stemningen vendt til fordel for transpersoner i kvindesport. Kamala skubber stadig på LGBTQ, men det er ved at være en tabt sag.

OL formår at træde på både kvinders rettigheder og religiøse følelser på samme tid. Dermed viser de, at de ikke har nogen jordforbindelse. OL er blevet overtaget af folk, der svæver i den varme luft, som en anden Ikaros, der smelter voksen i vingerne, når de kommer for tæt på solen.

Varme er i dette tilfælde de biologiske og sociale realiteter, som verden er bygget på. Woke er et luftkastel, en grusom utopi. Modreaktionen er begyndt.

Modreaktionen på transmænd i sport kan trække mange af de andre “progressive” sager, som Kamala kæmper for, ned. Når det går op for folk, hvad de i virkeligheden handler om, reagerer de med afvisning.

“Præsident Trump har gjort det utvetydigt klart, at han IKKE vil acceptere, at mænd konkurrerer i kvindesport – en vanvittig og uretfærdig virkelighed, der har fået lov til at ske på grund af venstreorienterede politikere som Kamala Harris. Når han vender tilbage til Det Hvide Hus, vil præsident Trump straks tage skridt til at beskytte kvinder og piger og ophæve Harris-Biden-regeringens radikale omskrivning af Title IX,” sagde en talsmand for Trump-kampagnen til Fox News Digital torsdag.

Title IX handler om kvinders ret til at deltage i sport og uddannelse på lige fod med mænd. Men det var aldrig meningen, at det skulle true kvinders deltagelse. I praksis er det, hvad Biden-regimet gør. Den 1. august trådte en lov i kraft, som giver mænd, der føler sig som kvinder, ret til at bruge dametoiletter. Der har allerede været voldtægter af piger i skoletiden. Det skete i Loudon County i Virginia. Pigens far mødte op til et forældremøde med skoleledelsen, som tilkaldte politiet og lagde ham i håndjern. Disse episoder har fået lov til at synke ind i folks bevidsthed. Justitsministeriet sendte et brev ud, som definerede forældre, der er imod trans, som nationale terrorister. Forældre blev opmærksomme på, hvad deres børn blev udsat for under den covide nedlukning. Der var hjemmeundervisning, og forældrene kunne se, hvad deres børn lærte. Der var analsex i fjerde klasse og opmuntring til sex og “udforskning” ikke kun af ens egen, men også andres kroppe.

Demokraterne har forsøgt at slå tilbage ved at kalde afvisning af denne nedværdigende propaganda for censur. For nylig hørte vi om en samling af 1.100 forfattere, som havde underskrevet en underskriftsindsamling mod “censur af bøger”. Naturligvis undlod medierne at nævne, hvilken slags bøger de talte om. Vi har den samme udvikling i Norge, bare i en lidt forsinket form. Men kraften i Pride-begivenhederne siger noget om, hvor stærke kræfterne bag dem er.

I Texas risikerer en læge tyve års fængsel for at bryde sit tavshedsløfte og afsløre, at det hospital, han arbejder på, stadig udfører kemiske behandlinger og operationer på børn.

“Nogen” bruger køn og grænseløshed som politiske brækjern til at opløse og nedbryde selve grundlaget for samfundet: Familien. Socialister har aldrig været helt tilhængere af kernefamilien. Stalin indførte fri sex, men måtte trække politikken tilbage. Den franske revolution gik også ind for pornografi og fri sex. De subversive kræfter i samfundet bruger de menneskelige drifter som våben mod sig selv.

Nu er det blevet så ekstremt, at folk reagerer instinktivt. At se en stærk mand slå en kvinde flad provokerer, uanset om det er i eller uden for ringen. Det, der burde være sport, ligner og er vold.

Der er ingen fysisk balance mellem en mand og en kvinde i en så hård sport. Når den olympiske talsmand siger, at det er passé at tænke i kromosomer, siger det alt om, hvor ideologiske de er blevet. Hardcore.

Den kulturelle krig

Denne sag er fuld af paradokser og idiosynkrasier. Det algeriske olympiske forbund, COA, forsvarer Khelif mod “krænkelse”. De repræsenterer et islamisk land, hvor kvinder er andenrangsborgere. Måske er der en vis form for logik i det, men ikke en, som Algeriet ønsker at anerkende.

“COA fordømmer på det kraftigste den uetiske tilskyndelse til og bagvaskelse af vores berømte atlet, Imane Khelif, med grundløs propaganda fra visse udenlandske medier,” siger organisationen via Reuters.
“Sådanne angreb på hendes personlighed og værdighed er dybt uretfærdige, især nu hvor hun forbereder sig på højdepunktet i sin karriere ved OL. COA har truffet alle nødvendige foranstaltninger for at beskytte vores mester.”

Det er en mærkelig alliance mellem transpersoner og islamister, men sådan er det også med Demokraterne i USA. De tror, at de kan forene LGBTQ- og Hamas-aktivisme.

Italien har ikke denne galskab i samme grad, og de har en premierminister, som har taget kvindernes parti.

“Jeg mener, at atleter med mandlige genetiske egenskaber ikke bør have lov til at deltage i kvindekonkurrencer,” sagde Meloni til The Telegraph. “Og ikke fordi man ønsker at diskriminere nogen, men for at beskytte kvindelige atleters ret til at kunne konkurrere på lige vilkår.
“Jeg fortryder det (Carinis tilbagetrækning) endnu mere. Jeg var følelsesladet i går, da hun skrev ‘Jeg vil kæmpe’, for dedikationen, hovedet, karakteren spiller helt sikkert også en rolle i disse ting.
“Men så er det også vigtigt at kunne konkurrere på lige vilkår, og fra mit synspunkt var det ikke en jævnbyrdig kamp.
Carini var følelsesladet, da kampen var slut, og da hun talte med journalisterne. Hun blev hørt i ringen, hvor hun kaldte kampen uretfærdig.
“Jeg gik i ringen for at kæmpe,” sagde hun via italienske ANSA. “Jeg gav ikke op, men et slag gjorde for ondt, og så sagde jeg, at det var nok.
“Jeg går ud med hovedet højt.”

Når en mandlig transkønnet atlet tæver en kvindelig atlet ved OL, har OL ændret karakter. OL er blevet en del af civilisationskrigen. Transkønnede og islam. Vi tror ikke, at de vinder.

De truer selve forudsætningen for samfundets fortsatte beståen: Reproduktion, som Kamala taler så meget om.

Selv har hun ingen børn. Det har Hillary Clinton, Cory Booker, Pete Buttigieg, Merkel, Macron eller Varadkar heller ikke.

De barnløse skubber på barnløshed som et program.

 

 

https://www.foxnews.com/politics/white-house-harris-silent-olympics-gender-controversy-trump-vows-protect-women-girls

https://www.foxnews.com/sports/italian-boxers-fight-against-olympic-opponent-deemed-have-male-chromosomes-not-even-contest-pm-says?dicbo=v2-O3Pz5BC