Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

I en erklæring fra Tommy Robinson og hans team hævder han, at han er blevet anklaget for terrorhandlinger.

Lørdag den 27. juli organiserede Robinson en storstilet demonstration med titusinder af briter i London under sloganet »Uniting the Kingdom«.

Under demonstrationen på Trafalgar Square blev den dokumentarfilm, som han har fået forbud mod at vise, Silenced, vist.

Ifølge The Telegraph er det derfor, han er blevet anholdt og sigtet.

Men i en erklæring på hjemmesiden Urban Scoop, som er Robinsons og hans teams hjemmeside, bliver han anklaget for at bidrage til organiseringen af terrorisme.

Udtalelsen siges at være en transskriberet telefonsamtale mellem Tommy Robinson og et familiemedlem. Robinsons ord er skrevet med fed skrift.

Hvad sker der?

Jeg er blevet anholdt i henhold til Terrorism Act 2000. Som en person, der »tilsyneladende er« en person, der har været involveret i forberedelsen af terrorhandlinger. Det var det, de tog mig for (deres begrundelse).

Hvad skulle du have gjort?

Ikke noget. De har allerede indrømmet, at de ved, at jeg ikke har gjort noget (terrorrelateret), så jeg spurgte, hvorfor jeg er her? De interviewede mig i seks skide timer. De stillede mig alle mulige spørgsmål om hændelsen (i går), om jeg kan stoppe »den store udskiftning«, om Israel, hvad med palæstinenserne? Jeg har ikke ret til ikke at udtale mig (i henhold til den lov, de har anklaget mig for).

Har du en advokat der?

Ja, det har jeg, men det er ligegyldigt, for under denne terrorlovgivning har jeg ikke ret til at forholde mig tavs. Hvis jeg ikke svarer på deres spørgsmål, bryder jeg loven.

Så fortalte de mig, at jeg skulle give dem pinkoden til min telefon (så de kan få adgang til den). Jeg læste den folder, de gav mig, og der stod:

»En efterforskningsleder kan ikke stille et spørgsmål, hvis de har rimelig grund til at tro, at svarene på spørgsmålene vil kræve, at du afslører eller bekræfter identiteten på en kilde til journalistiske oplysninger eller afslører oplysninger, der er omfattet af advokaters tavshedspligt«.

Så jeg fortalte dem, at den øverste dommer, der var ansvarlig for forbuddet mod, at jeg offentliggjorde SILENCED-dokumentaren, som jeg mener udløste denne situation, så vidt jeg forstod, anker den sag, og at oplysningerne (på min telefon) er »privilegerede oplysninger«, fordi den dommer blev uvenner med sin egen far før min sag.

Og der er nye beviser. Så han burde have udelukket sig selv fra sagen, men det gjorde han ikke. Nu vil du have adgang til min telefon, ikke? Som har alle mine juridiske ting på sig.

Og ikke nok med det, jeg er journalist, og jeg interviewer, og jeg arbejdede på sager, der involverede en anden undersøgelse, i Telford, mod et parlamentsmedlem fra Labour (som har alvorlige anklager om seksuelt misbrug mod sig). Når piger sætter sig ned og fortæller mig deres historier, fortæller de mig det, fordi de ikke stoler på dig, de stoler ikke på dig, fordi du skjulte de skide beviser i Rotherham, du svigtede dem i alle byer og landsbyer, og nu vil du have, at jeg skal give dig adgang til det, de har fortalt mig i fortrolighed? Det kommer ikke til at ske.

De har anklaget mig for terrorisme.

Så hvad sker der nu?

Jeg venter. Jeg bliver anklaget så…

Bliver du løsladt mod kaution?

Det håber jeg.

Bare sørg for, at børnene er okay. Sørg for, at børnene ikke tror, at deres far har gjort det de har læst på nettet.

At du er terrorist?

At jeg er blevet arresteret i henhold til terrorloven. Jeg sagde til politimanden, at jeg alligevel ikke kunne tie stille, så jeg sagde, at de svin åbenlyst støtter Hamas (en forbudt terrororganisation) og I anholder dem ikke, at de vifter med ISIS-flag og I anholder dem ikke.

Hvad tager I mig for? Du har ingen forbrydelse, men du leder efter en.

Det er vanvittigt. Du vil downloade min telefon, så du kan prøve at finde noget, det er det, du prøver at gøre. Og ikke nok med det, selv om du ikke prøver at finde noget, vil du vide, hvad jeg laver.

De stillede mig så mange spørgsmål om vores event i går, hvad prøver vi at opnå? Hvornår gør du det næste gang? Hvad er dine næste planer? Hvad synes du om regeringen?

Jeg sagde til dem, hvad er det her? De spurgte mig, hvad jeg synes om Storbritannien? Jeg sagde, at det er en tyrannisk skide stat, se på jer, jeg har ikke gjort noget, jeg bliver taget under terrorloven, det er totalt magtmisbrug.

Men de anklager mig, de anklager mig for terrorisme.

 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.