Kopierede/fra hoften

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Trump indleder sit møde i West Palm Beach, Florida, fredag med at sige, at »i dag vil jeg tale mere om Gud end almindeligt. Er det OK?« Et sådant møde vil aldrig blive rapporteret af nordiske medier, der er skrækslagne for at røre ved kristendommen.

De taler gerne om Allah og islam, men ikke om Gud. Abrahams Gud.

Trump er blevet mere selvsikker siden den 13. juli. Han ved, at han har fået beskyttelse fra oven. Guds rustning, kalder amerikanerne det.

Der er nu dannet en særlig gruppe af troende for Trump. De beder for Trump. De rører ved nogle strenge dybt inde i det amerikanske folks sjæl: En nation under Gud, og Trump er under denne beskyttelse. Det er begreber, som Amerika blev grundlagt på. Den, der viser, at han tager ansvaret for nationens skæbne, vil blive beskyttet. Det er sådan, amerikanerne oplever det. At se er at tro. Den 13. juli var et mirakel.

Kamala Harris er det stik modsatte: Hun er anti-USA. Hun er DEI, diversity, equity og inclusion (mangfold, ligeværd, og inkludering). Equity er ikke det samme som ligeværd, men snarere det modsatte.

I Harris’ og Obamas Amerika, kommer de hvide sidst. Politikken med raceadskillelse er blevet vendt på hovedet. Nu er det de hvides tur til at blive behandlet dårligt. Det hjælper ikke, at de udgør 60 procent af befolkningen. De skal bøde for deres forseelse.

Utroligt nok køber en betydelig del af de hvide denne fortælling om “forsoning”, som minder om afladshandlen i det 16. århundrede. Woke og equity er lige så moralsk korrupt, som afladshandlen var dengang, og det vil ende med, enten en fornyelse af USA, eller det stik modsatte: Undergang.

Så destruktivt er woke.

Harris og Det Demokratiske Parti vil køre på race- og offermentalitet. De praktiserer det, der kaldes smash-mouth politics, dvs. de slår den anden part i ansigtet, og den anden part er enhver, der står op for Amerika.

Medierne skjuler systematisk Harris’ radikale dagsorden, simpelthen fordi de selv står for det samme. De er anti-nationale.

For mange er det svært at tage ind. Men læs det med småt: Kamala vil forbyde fracking, offshore olieudvinding og nye licenser. Hun vil være det, som den norske dekarboniserings-elite har ønsket sig: Hun vil gøre en ende på oliealderen. Hun har FN bag sig. De taler ikke om, at det også vil betyde enden for USA.

Som historikeren Arnold Toynbee skrev: Civilisationer ender ikke ved at blive besejret. De ender med at begå selvmord.

Selvmorderne er Barack Obama, Hillary Clinton, Pelosi, Joe Biden og Kamala Harris.

Monica Crawley har nogle interessante oplysninger om, hvordan Kamala kunne tage over: Obama var imod det. Han tror ikke, at hun kan vinde, men hun overlistede ham med en blitzkrig i sidste weekend. Obamas og Michelles støtte til Hillary gennem et tilsyneladende spontant telefonopkald virkede orkestreret.

Den, der betalte prisen, var Joe, som fik en pistol for panden: Gå frivilligt eller bliv tvunget ud gennem det 25. tillæg.

Det er derfor, Joe så så deprimeret ud under sin tale i onsdags. Han var som et lig. Alligevel formår medierne at udråbe ham til en af vor tids største præsidenter, og nordiske politikere, kommentatorer og redaktører er helt enige.