Kopierede/fra hoften

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

En tredjedel af USA’s registrerede demokrater tror, at attentatet på Donald Trump var et skuespil orkestreret af den tidligere præsident for at skaffe sig sympati. Ifølge disse genier blev Trump ikke skudt i højre øre. Blodet – eller hvad det nu var – blev produceret, da han lå ned og ikke kunne ses af tilhørerne. Men hvad så med den familiefar, der døde af sine skudsår, og de to der blev alvorligt såret? Det var også noget, som Trump havde arrangeret, for ifølge disse demokrater kan han finde på hvad som helst, så for en betydelig del af det demokratiske parti har attentatet kun gjort ham endnu mere forhadt, end har var i forvejen.

Derfor er der intet overraskende i, det venstrerabiate kongresmedlem, Alexandria Ocasio-Cortez, efter mordforsøget kalder Trump racist og nynazist. Han har ganske vist gang på gang erklæret, at han ønsker at forbedre forholdene for alle amerikanere uanset race, hudfarve eller religion. Men det kan man selvfølgelig ikke tage alvorligt, for ifølge demokraterne er alt, hvad han siger, løgn.
Studieværten for Sky News, Rita Panahi, der rapporterer om disse tildragelser, har også fundet anledning til at dokumentere vicepræsident Kamala Harris’s rablende forsøg på at sige noget dybsindigt.
Man kvier sig ved at tro, at amerikanerne kan vælge denne nar som præsident, men hvis demokraternes stort set eneste valgprogram er had til Trump, er alt muligt. Ikke mindst fordi de førende medier som på kommando er begyndt at fremstille Harris som en gave til menneskeheden, kvinden, der vil indvarsle en ny storhedstid. Så kan hun i øvrigt vrøvle så tosset, hun vil.

 

 

Mest læst

Ingen fremgang for Kamala

Mere om regime-medierne

Læs også

Hvorfor døde Trump ikke?

Det amerikanske valg i en nøddeskal

Trump skal knuses for enhver pris

Trump overlever mordforsøg

Sumpen indleder Rigsret

Demokratiske ledere har længe opfordret til vold mod Trump

Trump, dead man walking

Demokraterne forærer Trump sejren

Når Demokraterne ikke får det som de vil, ændrer de reglerne

Secret Service affyrede skud mod person. Havde Trump som mål