Kopierede/fra hoften

Kamala Harris er den mest radikale senator, der nogensinde har siddet i Kongressen. Da hun mødes med Netanyahu, kan hun ikke lade være med at vise sit sande ansigt, hvilket vil sige, at hun ikke kan tie stille, når hun ser lidelserne i Gaza.

Harris sagde, at hun »over for premierministeren udtrykte min alvorlige bekymring over omfanget af de menneskelige lidelser i Gaza, herunder alt for mange uskyldige civile, som har mistet livet. Og jeg gjorde det klart, at jeg er dybt bekymret over den alvorlige humanitære situation der.”

Palæstina-lobbyen ved præcis, hvad hun mener.

I NRK siger Marte Heian Engdahl, at budskabet er langt tydeligere hos Kamala, end hos Biden.

Marte er gift med hofchef Olav Heian-Engdal, som har arbejdet i Udenrigsministeriet i de palæstinensiske områder, og han var med til at råde kong Harald til ikke at kondolere over for Israel efter den 7. oktober.

NRK er spydspidsen. De er så radikale i deres mellemøstpolitik, at de genkender en åndsfælle.

Eller hvad skal man sige, når demonstranterne brænder det amerikanske flag af uden for Kongressen, og skriver »Hamas kommer« på monumenterne?

Så er vi tilbage ved »kærlighedens sommer« i 2020; statuerne blev revet ned fra deres piedestaler, og formanden for Repræsentanternes Hus, Nancy Pelosi, svarede, da hun blev spurgt:

»Folk gør, hvad de gør. People do what they do.

Kamala støttede protesterne, betalte til en kautionsfond for arresterede aktivister og sagde, at protesterne ville fortsætte efter valget.

Kamala gik ind for defund the police. Hun sagde, at politiarbejdet skulle gentænkes.

I USA i 2024 vil landets øverste embedsmænd have slået sig sammen med undergravende aktivister, finansieret af oligarker og udenlandske magter.

Det er det samme parti, som ville hænge Trump og Maga op på «insurrection» (voldelig opstand)«.

Israels regering reagerede anderledes og sagde, at Harris’ fokus på lidelserne i Gaza var præcis det signal, Hamas ønskede. Det øger afstanden og muligheden for en våbenhvile.

Harris går også ind for en to-statsløsning.

“Det politiske centrum-venstre er blevet radikaliseret. Man skulle ikke tro, at det var muligt efter 7. oktober.

Men Storbritanniens nye premierminister Keir Starmer vil presse på for at få Den Internationale Straffedomstol til, at kalde Netanyahu og forsvarsminister Yoav Gallant for krigsforbrydere, og dermed gøre dem fredløse.

Dette er det nye Storbritannien, islamofobisk og antisemitisk.

Sky News Australia er et frisk pust:

I Det Hvide Hus tog Biden afstand fra ekstremisme, men uden for stuedøren lignede det Hamas’ hovedkvarter.

Kamalas generelle fordømmelse af antisemitisme var vag og uforpligtende, og har intet at gøre med den ekstremisme, der udspillede sig på Union Station.

»Pro-Hamas graffiti og retorik er afskyelig, og vi må ikke tolerere det i vores nation,« sagde Harris i en erklæring, der fulgte fordømmelser fra demokratiske og republikanske ledere.

Men Harris er vicepræsidenten i USA; kunne hun ikke gøre noget ved det? Demonstrationen fik lov til at udfolde sig, og kun seks blev anholdt.

Hvis du vil have en idé om, hvor radikaliserede Demokraterne og medierne er blevet, så se på denne plakat, et stenkast fra Capitol Hill.

Union Station ved Capitol Hill 24. juli 2024. Foto: @eliah.goldberg/Instagram

 

ANNONSE