Kommentar

De mest vittige og indsigtsfulde kommentarer findes nu på Twitter/X, mens de traditionelle medier lyder sure, hadefulde og harmdirrende. De har ikke noget at give. De fortsætter med at være spindoktorer for et korrupt parti.

Den særlige efterforsker Jack Smith ville retsforfølge Trump for overhovedet at skabe tvivl om valget i 2020. Demokraterne stillede selv 600 advokater til rådighed for at bringe resultaterne for retten. Demokraterne har jagtet alle, der vovede at sætte spørgsmålstegn ved resultatet. De ville i ramme alvor kriminalisere dem, der tvivlede på, at Biden var en legitim præsident.

De siger endda, at Trump kan takke Putin for sejren. Medierne insisterer stadig på, at han er en farlig person. New York Times skriver, at han sætter sig selv før landet. De hylder Biden som den mest korrupte præsident nogensinde.

ANNONSE

Ved de ikke bedre? Jo, det gør de. Det er derfor, de frygter Trump. De har selv været en del af en sammensværgelse, de er kompromitterede.

De norske medier fortsætter med at spinne en historie for at give indtryk af, at Biden var en normal præsident. Nu er det Kamalas tur til at blive sat på en piedestal. Problemet er, at offentligheden har kunnet se hende grine i fire år. Hun var så upopulær, at hun måtte trække sig fra valgkampen i 2020. Det var James Clyburn fra South Carolina, der bragte hende ind som vicepræsident. Han skulle støtte Biden mod, at hun blev den første sorte næstkommanderende. Det har altid været meningen, at Biden kun skulle være præsident i én periode. Scenen var sat for Kamala i 2024. Men de havde ikke regnet med Bidens stædighed.

Han blev bragt til fald af sin egen skrøbelighed.

Alligevel lader medierne, som om han har været en normal præsident. De bedrager vælgerne. De må ikke indse, at USA har taget et langt skridt i retning af et autoritært regime, hvor oppositionen undertrykkes, og vælgerne ikke har noget at skulle have sagt. Biden har importeret mindst 10 millioner illegale indvandrere.De strømmer ind uden at blive screenet.Ingen ved, hvem de er, hvor mange de er, og hvor de er.USA har allerede oplevet mange brutale forbrydelser og har mere i vente.Men Biden-regimet er ligeglad.

Heller ikke de nordiske medier, som alle har været mikrofonholdere for den dybe stat.

Dette er ikke nogen almindelig præsident og ikke nogen almindelig valgkamp. Hovedudfordreren er blevet forsøgt dræbt, og meget tyder på, at det ikke var en enspænder, der stod bag. Indikationerne på, at der ligger en sammensværgelse bag, vokser.

Secret Service nægtede Trump øget sikkerhed i to år.Demokraterne ville tage det fra ham.Secret Service vidste en time før angrebet, at der var en farlig person i området.De kunne have advaret Trump og udskudt hans tale, men det gjorde de ikke.Efter at Thomas Matthew Crooks var blevet skudt, dukkede en helt ukendt person op og krævede billederne udleveret af det lokale politi og fik dem. Han hævdede at være fra ATF, men er siden gået under jorden.

Det lyder som en gentagelse af mordet på John F. Kennedy.Organisationer, der er infiltreret eller går amok.

Medierne giver heller ikke noget indtryk af dette drama.De vil ikke åbne Pandoras æske. De er bange.De er klar over, at en sammensværgelse om at dræbe Trump kan få de fleste ting til at eksplodere.

Der kan meget vel være en forbindelse mellem mordet og Bidens tilbagetræden. Indtil videre har han nægtet at fyre nogen, uanset hvor groft de overtræder spillets regler. Dermed signalerer Biden, at de ikke længere betyder noget. En tilstand af permanent lovløshed er blevet indført.

Men amerikanerne er ikke klar til mordet på hovedudfordreren. Uanset om der er en rygende pistol eller ej, vil alle afsløringerne om manglende beskyttelse og direkte sabotage af Trumps sikkerhed give en berettiget opfattelse af, at skuddet ikke kom ud af det blå.

Siden skuddet på JFK i 1963 har de norske medier vendt sig 180 grader. De er nu på den side, der ønsker at dække over komplottet.

Nothing to see here. Move on.

 

 

 

 

 

ANNONSE