Kommentar

På ni minutter formår Jesse Watters at opsummere, hvor USA står efter lørdagens attentat. Han tror ikke på Bidens fordømmelse af vold, for han og Demokraterne har kaldt Trump for en eksistentiel trussel og truet ham med fysisk vold i årevis. De høster, hvad de har sået.

Amerika oplever det mest alvorlige attentat i 40 år. Hvordan kan vi stole på institutioner som FBI og CIA, som har manipuleret og løjet lige siden Russiagate?

Der er sikkerhedshuller så store som ladeporte. Bør FBI og Secret Service undersøge sig selv? Ingen stoler på dem længere.

En engel reddede Trump. Han burde ikke have været i live. Det var det, de regnede med, de mennesker, der planlagde det her. En AR-15 har et rødpunktssigte; hvor den røde prik peger, rammer kuglen. Men så skete der noget: Trump drejer hovedet for at se på tavlen, hvor de oplysninger, han bruger i sin tale, er skrevet. Det gør han, lige inden kuglen er ved at ramme ham.

Og så er der noget andet: vindretningen. Grundlæggeren af Blackwater, Eric Prince, har nogle interessante meninger om dette. Vind er nok til at påvirke kuglens bane.

Donald J. Trump er i live i dag udelukkende på grund af en ondskabsfuld snigmorders dårlige vurdering af vinden.

Som grafikken viser, var en vindstyrke på blot 5mph nok til at flytte den ubekræftede, men sandsynligvis lette 55-kornskugle, fem centimeter fra DJT’s tilsigtede pande til hans øre.

DJT blev ikke reddet af den amerikanske efterretningstjenestes genialitet. Det faktum, at USSS tillod en skytte bevæbnet med riffel, inden for 150 meter af en forud planlagt begivenhed, skyldes enten ondskabsfuldhed eller massiv inkompetence. Der var tydeligvis tilstrækkelig ukontrolleret plads til, at en skytte kunne komme i position og affyre flere målrettede skud.

Når man ser nyhedsindslaget, kan man høre, hvor tæt skytten er på grund af den meget korte tid, der går mellem kuglens nedslag (supersonisk) og mundingens eksplosion (sonisk).

Sikkerhedshullerne er så store, at de skriger på en forklaring. Det kan være, at planlæggerne var sikre på, at Trump ikke ville overleve. Skytten havde en klar bane. 130 meter væk med sådan et våben er ingenting. Der var ingen reaktion, skytten fik lov til at skyde først.

Det hævdes, at dette er Secret Service’s rules of engagement: Det er derfor, skarpskytterne ikke skyder på taget, før skytten har skudt. Men det giver ikke mening. Med andre ord kan Secret Service, som er en sikkerhedstjeneste, ikke skyde, før den person, de beskytter, er blevet ramt.

I dette tilfælde ventede de længe nok til, at skytten kunne affyre otte skud. En af skarpskytterne løfter hovedet, men kigger ikke i sin kikkert.

Skytten fik lov til at fortsætte. En politimand så stigen og klatrede op. Han blev truet af skytten og valgte at trække sig tilbage. Det er helt uforklarligt. En præsidentkandidat skal til at tale, og en politibetjent trækker sig tilbage?

Vi har to vidner på stedet, som stod og så skytten ligge der med en pistol. Det første vidne blev interviewet af BBC og siger, at han alarmerede politiet: “Gør noget, der er en mand på taget med en pistol. Alt sikkerhedspersonale bruger ørepropper. Trump kunne have været bragt i sikkerhed på få sekunder.

Et andet vidne så skytten og forsøgte at rapportere det. Begge talte med politiet og forsøgte at advare dem. De forstod, men ingen af dem kom igennem til politiet. Det er utilgiveligt og uforklarligt.

Det er det, der gør attentatet til en så chokerende begivenhed. Som Tucker har sagt, og nu Watters: De har prøvet alt for at stoppe Trump. Det eneste, der var tilbage, var et attentat.

Det er derfor, amerikanerne ikke tror på, at det var en enlig ulv, der skød. Den måde, navnet kom ud på, uden nogen oplysninger eller billede, var også slående.

De lagde to og to sammen: Den dybe stat har vist, at de har haft et motiv i lang tid. Lige siden 2016 har de brugt alle statens instanser til at få ram på Trump. Men intet bed på ham. Det eneste, der var tilbage, var en kugle. Men den bed heller ikke på ham.

Der var en engel til stede, som holdt sin hånd over Trump.

Det siger Watters, som ikke er et særligt religiøst menneske.

“Det mener amerikanerne også. De har forsøgt at knække Trump i ni år. Men de kan ikke gøre det. Han er lavet af et helt særligt stof. Men der er også noget, der giver ham styrke.

Det har Trump også indset. Derfor vil han holde en meget anderledes tale i Milwaukee kommende torsdag.

Men nordiske medier har ikke plads til Gud.

Hverken Berlingske, Aftenposten eller Dagens Nyheter – alle flagskibs aviser – nævner Gud med et eneste ord, når de refererer til det interview, han gav til washingtonexaminer.com.

De udelod det vigtigste – hvad der reddede Trump.

Spørgsmålet bliver så: Hvem skal redde os, når vi har vendt Gud ryggen?

 

 

ANNONSE