Kopierede/fra hoften

Det Republikanske konvent vil være anderledes på alle måder. Donald Trump vil fremstå som en repræsentant ikke bare for Republikanerne, men for Amerika. Joe Biden og Demokraterne har forladt den rolle. Han lovede at forene, men blev den store splitter.

Nu kan Trump tage over. Hans udholdenhed og trodsighed, efter at kuglen strejfede hans hoved, gør indtryk på amerikanerne. De kan godt lide vindere, men endnu bedre kan de lide dem, der aldrig giver op. Mod alle odds.

Der foregår meget bag kulisserne, og ikke kun hos Demokraterne.

Agenter som Rupert Murdoch forsøgte at stoppe Trump. Murdoch har ringet til ham hver dag for at forsøge at overtale ham til ikke at vælge J.D. Vance som vicepræsident.

Dette er en parallel til Obamas forsøg på at overtale Trump til ikke at udnævne Mike Flynn til national sikkerhedsrådgiver. Trump lod sig udmanøvrere. Det vil ikke ske denne gang.

ANNONSE

Murdoch og oligarker som ham vil forsøge at forhindre Trump i at grundlægge et politisk dynasti. J.D. Vance er kun 39 år gammel. Samme alder som Theodore Roosevelt. Hvis han bliver vicepræsident, er han klar til at tage over om fire år. Det vil give MAGA tid til at afvikle den totalitære stat, som Demokraterne har opbygget. Én periode er ikke nok.

J.D. Vance er tidligere amerikansk marinesoldat. Han er fra Ohio. Han kender rustbæltet og ved, hvor mange liv Demokraternes afindustrialisering har kostet. Vance kommer selv “fra bunden”.

Listen over talere på konventet er som et who’s who i det konservative Amerika. Tucker Carlson skal tale. Carlson er ved at åbne sin egen tv-kanal. Murdoch fyrede ham fra Fox, fordi han ikke ville respektere de usynlige regler og var uforudsigelig. Nu er det Tuckers tur til at rejse sig.

Attentatet er først og fremmest et nederlag for MSM og Demokraterne, og hver gang de forsøger at give Trump skylden for, at han næsten blev dræbt, synker de i folks agtelse.

Folk har lært at se, at dem, som medierne angriber, er dem, man bør lytte til.

Blandt talerne er Trumps nære samarbejdspartner Peter Navarro, som kommer direkte fra en fængselscelle i Florida. Han blev fængslet i fire måneder af justitsministeriet for at have trodset en stævning om at vidne for 6. januar-udvalget.

Hans vidneudsagn vil helt sikkert gøre indtryk. Biden-regimet har givet USA politiske fanger. Vores medier håner det, men amerikanerne ved det.

ANNONSE