Nyt

De liberale studieværter, som har ført kampagne mod Trump siden 2015, kan ikke lægge det fra sig, selv når han bliver skudt. Specialkorrespondent Jamie Gangel kom til at sige, at der var én ting, hun fandt mærkelig: At han brugte ordet «fight».

CNN’s særlige korrespondent Jamie Gangel mente, at den formodede republikanske kandidat sendte det forkerte budskab.

“Jeg vil sige, at der var én ting, jeg syntes var mærkelig, da jeg så båndet, på grund af al den ophedede retorik, og det var, at efter han var blevet besejret, rejste tidligere præsident Trump sig op og sagde ‘kæmp, kæmp, kæmp’,” sagde Gangel.

“Jeg tror, at det, vi hører fra folk, er, at det ikke er det budskab, vi ønsker at sende ud lige nu. Det vil vi gerne afbøde,” sagde hun.

Trump har været sponsor af kampsport i mange år. Han er bedste ven med Dana White, som også skal tale på landsstævnet i Milwaukee i denne uge. At kæmpe er typisk amerikansk. Aldrig at give op.

Men for CNN og den liberale elite er det suspekt. De vil hellere have, at du lægger dig fladt ned for dem.

Gangel var ikke alene om at kritisere Trump for at være modig og stærk.

CBS-værten Margaret Brennan kritiserede ligeledes Trump for ikke at opfordre sine tilhængere til at sænke den politiske “temperatur” i sin udtalelse på de sociale medier, hvor han udtrykte sympati for de andre ofre og takkede politiet for deres hurtige reaktion.

De forsøger at gøre enhver antydning af modstand til noget mistænkeligt, som et tegn på, at du er voldelig. Selv efter at Trump er millimeter fra at blive dræbt, forsøger de at påpege, at det er hans krigeriske holdning, der “beklageligvis” har noget at gøre med mordet.

ANNONSE

Det har været MSM’s linje hele tiden. CNN leder med lys og lygte efter ting, de kan bruge imod ham. Men at gøre det mod en mand, som har styrken til at rejse sig umiddelbart efter at være blevet skudt, er for meget for de fleste mennesker.

Det er ikke Trump, der er noget galt med. Det er medier som CNN.

ANNONSE