Dag: 9. juli 2024

Ukjent 1600-tallskunstner, tidligere tilskrevet Rembrandt Harmenzoon van Rijn (1606-1669). Etsning og koldnål på papir, 8.9 × 12 cm, Cleveland Museum of Art. Trykket kan være etter et forelegg av Rembrandt, eller fra hans verksted. Motivet lar seg lett identifisere som den gresk-romerske kjærlighetsguden Eros/Amor/Cupido, med bue og piler ikke helt klare, litt hvile får man […]

Les Mer...

Den nye justitsminister hedder Shabana Mahmood, og som navnet antyder, er hun muhamedaner. Hun er også Israel-hader og har demonstreret med en plakat, der krævede, at Israel skulle opgive ”besættelsen”. Hun mener formentlig, at Israel er besat af jøder, og at det skal de holde op med, for det er muslimernes land.

Les Mer...

Valentina Lisitsa spiller Frederic Chopins (1810-1849) Fantasie-impromptu i ciss-moll op. 66 fra 1834.

Les Mer...

– Rassemblement National er i årevis blevet dæmoniseret af repræsentanter for Maastricht-systemet fra både højre og venstre. Det udgør et enkelt parti, som har mobiliseret sig helt imod RN, og det er et regime, som har brudt med demokratiet,” sagde han til Torino-avisens journalist Giordano Stabile.

Les Mer...

En 33-årig mand med arabisk baggrund dræbte lørdag et forældrepar og efterlod to børn i livsfare, da den fartgale indvandrer torpederede en familiebil.

Politiet mener, at den 33-årige kørte om kap med en 24-årig indvandrer på en forlængelse af Hillerødmotorvejen i Nordsjælland. De to indvandrere kørte i hver sin BMW i forbindelse med vanvidskørslen.

Les Mer...