Dag: 8. juli 2024

Erlend Mikael Sæverud (f.1975). Fargefotografi, 60 × 80 cm, privateie. Bildet inngår i Galleri Ramfjords nettauksjon, som varer til den 15. juli i år. Galleriets adresse er Schwensens gate 1 i Oslo, i nærheten av St.Hanshaugen og Bislet stadion.

Les Mer...

Et forældrepar er blevet dræbt, to børn er lagt i respirator med lårbensbrud og bækkenbrud. De to børn på 10 og 14 år er nu forældreløse.

Politiet mener, at en 24-årig indvandrer har kørt om kap med sin 33-årige ven i en vanvidskørsel, der koster to forældre livet og invaliderer deres børn.

Les Mer...

Bare få dage efter, at Ungarns premierminister Viktor Orbán overtog det roterende formandskab for Europarådet, har han drillet Bruxelles med snak om fred mellem Ukraine og Rusland. I begyndelsen af ugen besøgte han Zelensky, og nu har han fulgt op med et uanmeldt besøg hos Vladimir Putin i Moskva. Skarpe reaktioner fra EU. I fredags […]

Les Mer...

En tidligere CIA-efterretningsofficer hævder, at Taleban stiller deres netværk af mordere til rådighed for Indien mod betaling, og at de står bag bølgen af drab på terrorister, der har udført jihad i Kashmir. “Ukendte bevæbnede mænd” Jihadister, der er involveret i terroraktiviteter i Indien, bliver dræbt af ukendte bevæbnede mænd i Pakistan.  Pakistan har beskyldt […]

Les Mer...

Kommunister ville hellere stemme borgerligt, og borgerlige hellere socialistisk end se Le Pens indvandringskritiske parti komme til magten.

Vi må nu se, om de også vil gå sammen om at danne regering.

Tilbage står, at det næsten er umuligt at forestille sig, at Frankrigs islamisering nogen sinde stopper.

Les Mer...

Ifølge det franske indenrigsministerium fik RN flere stemmer end noget andet parti ved søndagens anden valgrunde til nationalforsamlingen, nemlig over 8,7 millioner lig med 32,05 pct. af samtlige afgivne stemmer. Lægger man hertil de 1,4 millioner stemmer, der tilfaldt det andet ledende højrefløjsparti, Les Républicains, står den samlede højrefløj tilbage med over 10 millioner stemmer og lige godt 37 pct. af samtlige afgivne.

Les Mer...

Klaus Schwab og WEF insisterer på, at vi, ikke de, skal spise insekter og kød fra laboratorie for at redde klimaet. De ankommer til klimatopmøderne i privatfly. Der får de serveret mørbrad, og de beslutter at forbyde fyring med brænde, og udstødning fra andre menneskers biler. Der afsløres nu en dyb dobbeltmoral i organisationen. Racisme, […]

Les Mer...

Det behager ikke magthaverne at sige, at Rassemblement National fik flest stemmer i anden valgrunde i Frankrig:
Facebook fjernede Documents’ opslag om sagen baseret på det franske indenrigsministeriums officielle tal.

Les Mer...

Det behager ikke magthaverne at sige, at Rassemblement National fik flest stemmer i anden valgrunde i Frankrig:

Facebook fjernede Documents’ opslag om sagen baseret på det franske indenrigsministeriums officielle tal. selv i anden valgrunde var det RN, der fik flest stemmer med en andel på 33,05 procent. 8,7 millioner mennesker stemte på Marine Le Pen og Jordan Bardellas mandskab ifølge tal fra det franske indenrigsministerium.

Les Mer...

Når målet er anarki, betyder det ikke så meget for den yderste venstrefløj, hvad resultatet af valget bliver. Venstrefløjen har skræmt den franske befolkning til at tro, at der vil blive borgerkrig, hvis højrefløjen vinder. Men venstrefløjen er glad for at starte en borgerkrig alligevel. Selv efter at de har vundet flest mandater.

Les Mer...