Kopierede/fra hoften

Massemedierne nægter at bringe historier, der ikke flugter med journalisternes venstreorienterede holdninger.

Dansk Folkepartis kandidat til EU-valget og nuværende medlem af Københavns Borgerrepræsentation, Finn Rudaizky, fortæller, at det statsejede TV 2 og ‘Kulturmonitor’, der er ejet af Politiken, ikke vil bringe en historie om antisemitisme og jødehad i Københavns Kommunes kulturhus, Huset-KBH.

I maj 2024 afholder ‘Husets Biograf’, der er en del af det kommunale kulturhus, et grand prix-arrangement, hvor jøder og Israel-venlige borgere ikke må deltage.

“Hurricanes are not allowed,” står der i beskrivelsen af arrangementet på Facebook.

“Hurricanes” refererer til titlen på Israels grand prix-biddrag i 2024. Dermed optræder ordet ‘hurricane’ som et synonym for jøder og folk, der støtter Israel.

Jøder er ganske enkelt ikke velkomne i et kulturhus, der er ejet og drevet af Københavns Kommune.

En praksis, der vækker mindelser om den antisemitisme, der voksede i 1930’ernes Tyskland. Nu blot i København anno 2024.

Det er ekstra skærpende, at det jødehadske arrangement i Københavns Kommunes kulturhus bærer præg af at appellere til det propalæstinensiske Pride- og LGBT-miljø.

Dermed er der en politisk slagside i Københavns Kommunes kulturhus, Huset-KBH, der ikke overraskende vipper mod den yderste venstrefløj. Det er de københavnske skatteborgere, der får regningen. Også det venstreekstremistiske aktivisthus 1000Fryd i Aalborg har på det seneste lagt en propalæstinensisk linje, hvor terrorapologi går hånd i hånd med en fortælling om palæstinensisk frihedskamp. 1000Fryd bliver støttet med 1,4 millioner kroner om året af Aalborg Kommune.

Københavns Kommunes kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard, der er fra Det Radikale Venstre, har været tavs i sagen. Den radikale politiker kan være i fred for journalisters kritiske spørgsmål.

Spørgsmålet er enkelt. Hvorfor mørkelægger medier som TV 2 og Politiken det jødehad, der trives i et kommunalt kulturhus?

*

Eventuelle klager over statsmediet TV 2 eller Politikens ‘Kulturmonitor’ kan rettes til:

Anne Engdal Stig Christensen
Administrerende direktør, TV 2

Email: asti@tv2.dk
Telefon: 3010 0027

Eller

Lars Rix
Redaktør, Kulturmonitor (Politiken)

E-mail: lars@kulturmonitor.dk
Telefon: 2926 7530

Se også
Polis utreder staty vid rådhuset som konstnären Dan Park trätt burka på

Mest læst

Lars Løkkes sorte dag

Retsstatens sidste udkald

Tommy på vej i fængsel