Dag: 6. juli 2024

Joe Biden og Demokraterne har kunnet gøre præcis, hvad de ville. Medierne har dækket over dem. Men duellen med Trump rev det hele fra hinanden. Tæppet forsvandt. Hele USA indså, at deres præsident er en gammel, senil mand, som ikke ved, hvor han er.

Det var umuligt at lade som om længere. For første gang har medierne vendt sig mod Biden og Demokraterne. De stiller ubehagelige spørgsmål.

Les Mer...

En topneurolog på Walter Reed National Military Medical Center mødtes med præsident Bidens læge i Det Hvide Hus tidligere i år, viser optegnelser fra Det Hvide Hus.
Dr. Kevin Cannard, en ekspert i Parkinsons sygdom, mødtes med Dr. Kevin O’Connor og to andre på Det Hvide Hus’ klinik den 17. januar, viser optegnelser, der først blev rapporteret af New York Post.

Les Mer...

Ukjente katalanske kunstnere, midten av 1200-tallet. Tempera på tre, 107 x 177 cm, Museu Nacional d’Art de Catalunya. Denne alterfronten sto opprinnelig i kirken Santa Maria d’Avià i Berguedà. Motivene er i sin helhet hentet fra evangeliene, spesielt etter Lukas. Sentralt finner vi en tronende Madonna med Jesusbarnet, øverst til venstre Bebudelsen og Visitasjonen, øverst […]

Les Mer...

I maj 2024 afholder ‘Husets Biograf’, der er en del af det kommunale kulturhus, et grand prix-arrangement, hvor jøder og Israel-venlige borgere ikke må deltage.

“Hurricanes are not allowed,” står der i beskrivelsen af arrangementet på Facebook.

“Hurricanes” refererer til titlen på Israels grand prix-biddrag i 2024. Dermed optræder ordet ‘hurricane’ som et synonym for jøder og folk, der støtter Israel.

Les Mer...

Da optællingen efter torsdagens britiske parlamentsvalg var slut, stod Reform UK tilbage med fire parlamentsmedlemmer. Men flere omtællinger giver partiet et yderligere – femte – mandat.

Efter tre omtællinger i valgkredsen South Basildon og East Thurrock i Essex står den unge James McMurdock tilbage som vinder med 12.178 stemmer mod Labours 12.080.

Les Mer...

Antallet af unge mellem 15 og 17 år, som mistænkes for at være involveret i mord, stiger kraftigt i Sverige. Det viser tal, som den svenske anklagemyndighed har udarbejdet for avisen Göteborgs-Posten (GP). Jale Poljarevius har aldrig set noget lignende i sine 30 år som politibetjent. “Et eller andet sted føler man det også, hvordan […]

Les Mer...

Man skal ikke stikke næsen for langt frem, når man har en rød og politisk korrekt pave.

Det har den katolske ærkebiskop Carlo Maria Viganò fået at føle, idet han netop er blevet exkommunikeret, dvs. smidt ud af den katolske kirke.

Les Mer...