Nyt

‘Spændingen er på højdepunktet i Frankrig, mens landet venter på udfaldet af anden runde i parlamentsvalget den 7. juli.

Ifølge France 24 har over 210 kandidater fra det yderste venstre, der går til valg under navnet Den Nye Folkefront, og fra præsident Emmanuel Macrons koalition trukket sig i et forsøg på at forhindre Marine Le Pens Rassemblement National (RN) i at opnå absolut flertal og dermed partiets blot 28-årige kandidat, Jordan Bardella, i at blive premierminister.

Der skal 289 mandater til et flertal, og ifølge de fleste vurderinger står RN til at vinde et sted mellem 250 og 300 sæder i Nationalforsamlingen.

Hvis der er noget, som kommunister, socialister, grønne og pæne borgerlige kan stå sammen om, så er det at forhindre franskmændene i at sabotere deres globalistiske og indvandringsvenlige planer.

Altså præcis samme mekanisme, som sikrer deres dominans i flere andre europæiske lande.

I øvrigt er det i dag, der skal holdes parlamentsvalg i Storbritannien. Her er der ingen spænding om, hvem der kommer til at danne regering. Det bliver Labour, efter at De Konservative har gjort sig så umulige, at de kan skyde en hvid pind efter magten mange år frem.

Det interessante bliver, hvor godt Nigel Farages kun en måned-gamle Reform UK klarer sig. Farage har i øvrigt meddelt, at uanset, hvor mange pladser, hans parti får i Underhuset, vil han betragte sig som Labours egentlige opposition.

ANNONSE
ANNONSE