Nyt

Islamisterne fra Hizb ut-Tahrir samler sig på en plads i København. De jihadistiske trusler bliver råbt fra et højttaleranlæg. Mange demonstranter har medbragt deres børn.

Børnenes alder svinger fra ganske få år til i underkanten af teenagealderen.

“Israel skal udslettes,” lyder det til Hizb ut-Tahrir-demonstrationen. Der bor over syv millioner jøder i Israel.

Hizb ut-Tahrir melder ud, at “muslimske hære” skal bevæge sig i “jihad” for at “gøre en ende” på jødernes tilstedeværelse i Mellemøsten.

Der er altså tale om direkte jødehad og drabstrusler, der finder sted 29. juni 2024 på Nørrebro i København.

Spørgsmålet er nu:

Hvorfor skrider Københavns Kommune og politiet ikke ind, når børn deltager i et jihad-arrangement, hvor der trues med drab?

Nogle af de små børn svinger endda med Hizb ut-Tahrirs sorte faner, mens de jihadistiske trusler gjalder fra talerstolen.

Der er mindst to betjente fra Københavns Politi til stede i forbindelse med jihad-demonstrationen på Nørrebro. Der er dermed mulighed for at registrere de mange børn og deres familier.

Københavns Politi gør intet.

Københavns Politi handlede anderledes hårdt og direkte i foråret 2019. Her var der tale om en sammenlignelig sag – med omvendt politisk fortegn.

En betjent fra Københavns Politi opsøger en højreorienteret borger, der har medbragt sit barn til en demonstration. Betjenten fra Københavns Politi truer faren med en sag hos kommunen.

Sagen rammer blandt andet spalterne hos Berlingske, hvor der står:

“Københavns Politi greb under en islam-kritisk manifestation ved Christiansborg fredag den 22. marts ind overfor en far til en dreng i alderen 8-9 år.”

I foråret 2019 afholder jihadisterne fra Hizb ut-Tahrir et islamistisk arrangement på Christiansborgs Slotsplads.

En gruppe højreorienterede aktivister laver en moddemonstration, hvor de markerer deres afstandstagen til Hizb ut-Tahrirs islamisme.

En betjent fra Københavns Politi blander sig pludselig med de højreorienterede demonstranter. Politibetjent Jeppe Nyboe Jensen henvender sig til den mandlige demonstrant, der har medbragt sin søn.

“Jeg kommer fra den kriminalpræventive sektion,” lyder det fra Jeppe Nyboe Jensen fra Københavns Politi, der fortsætter:

“Jeg kommer til at lave en underretning til kommunen i forhold til, at en dreng tager så aktiv del i en demonstration, som jeg synes (…) har et så sprængfarligt emne,” siger den uniformerede betjent.

På politibetjent Jeppe Nyboe Jensens private Facebookprofil fremgår det, at betjenten har stærke venstreorienterede holdninger.

Jeppe Nyboe Jensen stopper hos Københavns Politi i foråret 2020. Han er i dag ansat som kontaktperson hos Københavns Kommune.

Men sagen er klar.

Københavns Politi anlagde i marts 2019 en tydelig linje. Hvis der medbringes børn til demonstrationer med et “sprængfarligt emne”, kan det føre til underretninger hos de kommunale myndigheder.

I juni 2024 er Københavns Politi ikke så aktiv. Her ignorerer betjentene, at muslimske indvandrerbørn deltager i en demonstration, der kalder på udslettelsen af Israel og millioner af jøder.

Et emne, der snildt kan kategoriseres som et “sprængfarligt emne”.

Ovenstående viser, at muslimske indvandrere har frit spil i Danmark.

Københavns Politi truer højreorienterede borgere med børnesager hos kommunen, hvis de medbringer deres børn til demonstrationer.

Omvendt kan muslimske forældre frit udsætte deres børn for jødehad og drabstrusler. Københavns Politi gør intet.

*

Bekymrede borgere kan henvende sig her:

Københavns Kommune
Den Sociale Døgnvagt

Åboulevard 38,
2200 København N

Telefon: 3317 3333
E-mail: dsd@kk.dk

 

 
*

ANNONSE