Dag: 3. juli 2024

Hvis der er noget, som kommunister, socialister, grønne og pæne borgerlige kan stå sammen om, så er det at forhindre franskmændene i at sabotere deres globalistiske og indvandringsvenlige planer.

Altså præcis samme mekanisme, som sikrer deres dominans i flere andre europæiske lande.

Les Mer...

Valeria Duca f.1995 i Moldova. Olje på lerret, 140 x 105, privateie. Bildet inngår i Galleri Ramfjords nettauksjon som varer til den 15. juli. og så vidt jeg har forstått. er det allerede solgt.

Les Mer...

Joe Bidens kandidatur svækkes, og dermed også Det Demokratiske Partis position. Hvordan stopper man blødningen? For første gang måtte pressetalskvinde Karine Jean Pierre stå ansigt til ansigt med ubehagelige spørgsmål om Bidens helbred.

-Har Biden fået foretaget en neurologisk scanning?” spurgte en journalist. Jean Pierre faldt næsten ned fra podiet. Hun gentog spørgsmålet, vantro over, at nogen kunne vove at sige sådan noget.

Les Mer...

Holland har fået en ny premierminister efter Geert Wilders’ choksejr. Hans navn er Dick Schoof, og han lover at stramme reglerne for indvandring. Det udløste straks beskyldninger fra Felix Timmermans, som nu har forladt kommissionen og er vendt tilbage til hollandsk politik. “Stramningerne er racistiske,” udbrød han. Det er næppe tilfældigt, at Timmermans bruger så […]

Les Mer...

Præsidenten for Srpska, den autonome serbiske stat i Bosnien-Hercegovina, har annonceret en folkeafstemning om uafhængighed, som kan betyde enden på Bosnien-Hercegovina og Dayton-aftalen, der under amerikansk diktat afsluttede den bosniske krig i 1995. Det er blevet skarpt kritiseret af USA og dets muslimske allierede i Bosnien-Hercegovina, men serberne mener, at de har historien på deres […]

Les Mer...

Ida Haendel, fiolin, med Gerald Moore ved klaverer, spiller Fritz Kreislers (1876-1962) Preludium og allegro. i et opptak fra 1950.

Les Mer...

Islamisterne fra Hizb ut-Tahrir samler sig på en plads i København. De jihadistiske trusler bliver råbt fra et højttaleranlæg. Mange demonstranter har medbragt deres børn. Hizb ut-Tahrir melder ud, at “muslimske hære” skal bevæge sig i “jihad” for at “gøre en ende” på jødernes tilstedeværelse i Mellemøsten. Der er altså tale om direkte jødehad og drabstrusler, der finder sted 29. juni 2024 på Nørrebro i København.

Les Mer...

Det ildsprudende had til Donald Trump er nu så intenst, at man kan forestille sig hvad som helst – herunder forsøg på at eliminere ham gennem et attentat. Det er måske det, der foresvæver juraprofessor Andrew Weissmann, der gjorde sig berømt som en af de juridiske hjerner bag forsøget på at få Trump hængt op for påståede skumle forbindelser til Vladimir Putin.

Les Mer...

Døren til medierne er ikke lukket for Haidar Ansari, mens den er smækket i for næsen af Martin Brygmann.

Haidar Ansari optræder i den ene tv- og radioudsendelse efter den anden på Danmarks Radio og TV 2, hvor den voldskriminelle muslim tituleres på fornemmeste vis som “forfatter” (han har skrevet en digtsamling efter inspiration fra Yahya Hassan).

Les Mer...