Nyt

Californiens guvernør, Gavin Newsom, ses som en mulig efterfølger til Joe Biden, og vi har lagt mærke til, at medier på det seneste, har promoveret den indbildske og slimede guvernør, som tror, at han er Guds gave til alle kvinder (undskyld, at jeg er så direkte, men det er sandt).

Det fremstår som ligegyldigt, at han på mindre end 10 år kørte Californien i sænk, og har en historie med utroskab og alkoholisme, fra tiden han var borgmester i San Francisco. Desuden brød han sine egne regler under pandemien, ligesom alle Demokrater gjorde. Hans mantra er: Gør som jeg siger, ikke som jeg gør.

Californiere, der er trætte af Newsoms radikale politik, har forsøgt at fjerne ham som guvernør én gang, og der er endnu et forsøg på at få ham afsat i 2024.

ANNONSE

“Wait for it”, som de siger i USA.

Men vent nu bare! Hvis det er sandt, at han bliver Demokraternes næste stjerneskud, vil vores medier behandle ham, som de behandler Biden og alle Demokrater – og kun tale om ham i positive vendinger, og fremstille ham som USA’s – og endda verdens – frelser.

Et eksempel fra de amerikanske korrespondenter i avisen VG:

Dette er Demokraternes nye håb.

Californiens guvernør Gavin Newsom (56) går på scenen med et kridhvidt smil og store ord. Kan han nå hele vejen til Det Hvide Hus efter Joe Biden?

Mange mennesker, som VG møder, spørger sig selv: Hvordan kan det være, at det er Donald Trump (77) mod Joe Biden (81) igen?

Har et land med 333 millioner indbyggere ikke noget andet at byde på?

Jo – Gavin Newsom, vil nogle sige.

I virkeligheden er Newsom en slange i paradis, som taler med to tunger, og han er lige så inkompetent som guvernør, som Biden er som præsident. Desværre er han yngre, har charme for dem, der kan lide mænd, der går mere op i deres hår end i politik, og så er han en god taler.

Hans radikale politik er et spejlbillede af politikken der føres i Norden.  Hvorfor skulle vores medier ikke favorisere ham, de er af samme skuffe. De støtter politikere med samme ideologi, og som ødelægger absolut alt, hvad de rører ved.

Hvad har Gavin Newsom gjort ved Californien?

De fleste af os har haft en vision om Californien som det mest perfekte sted i Amerika. Det omtales ofte som “The Golden State”. Med sine smukke landskaber og mennesker, sin blomstrende økonomi og muligheden for at realisere “den amerikanske drøm”, har den været en attraktiv destination i århundreder.

Men så blev en radikal socialist ved navn Gavin Newsom guvernør, og det er lykkedes ham at ødelægge Californien på mindre end et årti.

– Det eneste, Newsom er god til, er at ødelægge den gyldne stat, skriver Katy Grimes i California Globe. Vi ville ønske, at hun tog fejl, men det gør hun ikke. Gud hjælpe Amerika, hvis han nogensinde bliver præsident.

Katy Grimes’ artikel er perfekt, fordi hun går helt til bunds i tingene, og opremser alt Newsom har gjort for at ødelægge Californien. Vi kan bekræfte, at alt, hvad hun nævner, er baseret på fakta. Flere mennesker roser Grimes i kommentarfeltet.

– Jeg elsker det, skriver en person – Det her rammer hovedet på sømmet. Det er præcis, hvad Gavin Newsom har gjort ved Californien.

– Fantastisk liste, fru Grimes. Det er alt sammen sandt, desværre for os californiere, skriver Raymond.

Sådan ødelægger man Californien på mindre end 10 år

Hvis jeg var en progressiv guvernør og ønskede at destabilisere og ødelægge min stat, er der visse politikker, jeg ville indføre, og ordrer, jeg ville give, skriver Katy Grimes. De fleste af hendes punkter er som at læse en blåstempling af nordisk politik :

  1. Skabe mangel på boliger.
  2. Lukke for vandforsyningen til statens landområder; fjerne dæmninger og vandkraftværker.
  3. Begræns vandforsyningen til landmænd og kvægavlere.
  4. Hæve mindstelønnen så meget, at ejere af restauranter tvinges til at afskedige medarbejdere.
  5. Vedtage politikker, der dræber produktion og industri.
  6. Begræns energiproduktionen til kun at omfatte vedvarende energi.
  7. Begræns gas- og olieproduktionen, så der bliver mangel på olie og gas, og folk tvinges ud af deres biler og over i den offentlige transport.
  8. Forbyd alle benzinbiler inden 2035.
  9. Påbyde en helt elektrisk stat, inklusive biler og lastbiler.
  10. Installer tusindvis af flydende havvindmøller til en pris af 150 milliarder dollars.
  11. Legalisere stoffer.
  12. Legalisere sex med mindreårige.
  13. Legalisere abort indtil barnets fødsel.
  14. Ødelæg det offentlige uddannelsessystem ved at udvande fag som matematik og engelsk, mens du sender dine egne børn i privatskole.
  15. Fremme positiv særbehandling (positiv diskrimination, kvoter), racemæssige præferencer frem for fortjeneste.
  16. Skabe falske kriser – klimaforandringer, erstatninger (til efterkommere af slaver).
  17. Krænke befolkningens ret til at bære våben ved at vedtage love, der langsomt afvikler Second Amendment og skaber de facto våbenkontrol.
  18. Stop med at retsforfølge kriminalitet.
  19. Afkriminalisere visse forbrydelser, hvilket vil få statsfængslerne til at tømmes.
  20. Øge selskabsskatten for at afskrække virksomheder fra at ekspandere.
  21. Øge skatter og afgifter på offentlige ydelser og energi.
  22. Øge indkomstskatten for alle indkomstklasser.
  23. Gøre det lettere for lokale myndigheder at hæve skatterne.
  24. Indføre en formueskat.
  25. Indføre en dødsskat.
  26. Tvinge læger til at følge regeringens medicinske direktiver; straffe dem, der nægter at følge dem.
  27. Lad hundredtusinder af illegale indvandrere komme ind i staten.
  28. Give gratis sundhedspleje og velfærdsydelser til illegale indvandrere.
  29. Tillad illegale indvandrere at stemme ved lokalvalg.
  30. Udvid statens størrelse ved at ansætte hundredtusinder i den offentlige sektor.
  31. Skab flere fagforeningsjobs ved at udvide delstatsregeringen.
  32. Opmuntre offentlige skoler til at overbevise børn om, at de er et andet køn; give hemmelig rådgivning til disse børn; skærme børn fra forældre.
  33. Begrænse mediernes adgang til regeringsbygningen (Capitol); belønne medier, der er på linje med liberale politikker.
  34. Tage imod en gave på 3,7 millioner dollars, et 1115 kvadratmeter stort palæ langs American River i Sacramento, og derefter tjene 2,7 millioner dollars skattefrit efter refinansiering, og ikke rapportere gaven på nogen skatteformularer.

Godt gået, Gavin! Du har overgået dig selv,” slutter Katy Grimes:

Newsoms politik har fremskyndet ødelæggelsen af den smukkeste delstat; fremskyndet tilbagegangen i befolkningsudviklingen gennem udvandring, hvilket har ført til tabet af et sæde i Kongressen.

Han har gjort uoprettelig skade på Californiens virksomheder, og den engang så blomstrende økonomi, hvilket startede med hans tre års lockdowns under Covid, som især gik ud over små virksomheder.

Under Newsoms styre er antallet af stofafhængige og hjemløse, der lever på Californiens gader, mere end firedoblet, hvilket gør byerne ubeboelige.

Han styrkede fagforeningerne, mens han knuste de selvstændige og freelancerne.

Gavin Newsom øgede fattigdommen i Californien, mens han udvidede delstatsregeringen.

Det er, som om Gov Newsom er blevet omhyggeligt og specifikt trænet i, hvad der skulle til for at ødelægge Californien – den eneste ting, han faktisk er god til. Det er lige det! Og at fylde sin egen rede med ufortjente gevinster.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

ANNONSE