Dag: 1. juli 2024

Californiens guvernør, Gavin Newsom, ses som en mulig efterfølger til Joe Biden, og vi har lagt mærke til, at medier på det seneste, har promoveret den indbildske og slimede guvernør, som tror, at han er Guds gave til alle kvinder (undskyld, at jeg er så direkte, men det er sandt). Det fremstår som ligegyldigt, at […]

Les Mer...

Højesteret har afgjort, at Trump havde immunitet for sine handlinger, da han var præsident. Det betyder, at det meste af den særlige efterforsker Jack Smiths anklage er annulleret. Smith ønskede at anklage Trump for 6. januar. Smiths sag skal nu revideres, og den vil aldrig nå at komme op inden valget. Smith og justitsministeriet vil […]

Les Mer...

Influenceren Ahmad Elchaabi (27) er blevet idømt seks måneders fængsel for at have lagt en video ud på Snapchat, hvor han fejrede massakrerne i Israel den 7. oktober. Det er en hårdere dom end den, han fik i Københavns Byret, hvor han blev idømt fire måneder. “Retten ser meget alvorligt på videoen.

Les Mer...

Camille Saint-Saëns‘ (1835 1921) symfoniske dikt Danse Macabre fra 1874 fremføres av Les Clefs de l’orchestre de Jean-François Zygel og medlemmer av l’Orchestre Philharmonique de Radio France.

Les Mer...

Da den franske venstrefløj mangler anden ammunition end den slidte fortælling om højrefløjsfascisme, puster den sig op til at tro, at den står på randen af et kup og en borgerkrig. Som om det var Spanien før borgerkrigen i 1936.

Les Mer...

Den 13. juni lukkede de italienske carabinieri munden på Radio Genoa. De kom på uventet hjemmebesøg, beslaglagde alt computerudstyr og ændrede adgangskoderne til de sociale medier, så Antonio Mastantuono, ejeren af kontiene, ikke længere kunne bruge dem.

Les Mer...

Når de fredelige demonstrationer er overstået, går de voldelige venstreekstremister ud i gaderne i de franske byer. I Lyon blev de dog overrasket af tåregas: Her går de i kødet på banken: Og plyndringerne er i gang:   Lyon er ikke enestående. Lignende scener udspiller sig i alle større byer.  

Les Mer...