Nyt

Vores ledere snubler over deres egne fødder. De plejede at have en indbildt kontrol over årsag og virkning. Nu udløser de selv handlinger, som de ikke er klar over konsekvenserne af. Det mest åbenlyse eksempel er Trump.

Et af kendetegnene ved magthavere, der er ude af trit med virkeligheden, er arrogance. Deraf ordsproget Arrogance er undergang. Uanset om det er Macron eller Biden, fortsætter de med at belære og opdrage vælgerne, som om de var små børn.

Billy Bush-videoen, hvor Trump siger, at han kan tage kvinder mellem benene, fordi han er en superberømthed, var beregnet til at ødelægge ham. Trump sagde selv, at det var “locker room talk”. Men det er typisk for nutidens medier, at intet rum er privat og beskyttet mod deres indtrængen. De har givet sig selv ret til at gøre, hvad de vil. Det er det, injuriesagen mod CNN handler om. En dommer i Florida fandt, at der var tale om et helt utilladeligt magtmisbrug. Men medierne tager ikke konsekvensen af det.

ANNONSE

Woke fremstilles som et ideal, noget egalitært, noget, som alle virkelig ønsker eller burde ønske. Men det er ikke sådan, det praktiseres. Tværtimod leder myndighederne med lys og lygte efter miljøer, hvor grovkornet eller upassende sprog er tilladt.

Det er den samme kultur, som er meget “løssluppen” seksuelt. Der er ingen grænser. Men hvis nogen taler om køn på den forkerte måde eller om den forkerte gruppe, bliver de “arresteret”.

I det gamle Pompeji fandt man falloser som skulpturer, og grove beskrivelser af kønsorganer har været en permanent del af historien. Alle forsøg på at udrydde denne uciviliserede kultur er slået fejl. Hvorfor er de slået fejl? Fordi det er et angreb på noget uudryddeligt menneskeligt.

Woke er blevet et monster, som er ved at ødelægge sig selv.

Et regime, der gør sig selv til grin, er på vej til at falde. Når Tommy Robinson bliver arresteret i Canada for at tale om ytringsfrihed, og CNN river stikket ud for Trumps talskvinde to dage inden, de skal lede debatten med Trump, har de misforstået det hele.

Trump har momentum, og Biden forstår ikke, hvad der foregår. Han tror, at transkønnede stadig står for  progressivitet.

I Frankrig er Macron så selvoptaget, at han tror, han kan agere orakel og vismand for vælgerne. Han tror, at han kan true dem med “borgerkrig”. Det samme gælder for Biden i USA: Valget står mellem ham selv, der er lig med demokrati, og Trump.

Hvor dumme tror de, at folk er?

ANNONSE