Kopierede/fra hoften

Hvis der er noget, vi kan være fuldstædigt sikre på, så er det, at den amerikanske efterretnings- og spionageorganisation, CIA, vil prøve at påvirke udfaldet af det kommende præsidentvalg ved at sabotere Donald Trumps valgchancer. Flere spekulerer på, hvordan de vil gøre det denne gang, men at de vil gøre det, er så sikkert som ammen i kirken.
CIA, The Central Intelligence Agency, har forbud mod at operere på amerikansk grund, men det har ikke forhindret den magtfulde organisation i at gøre det gennem årtier. Hvis CIA fornemmer, at en politiker truer med at spænde ben for dens magtudøvelse, vil den prøve at knuse denne politiker, og som en væsentlig del af Den Dybe Stat har CIA miderne til det.
Vi så det i forbindelse med præsidentvalgene i 2016 og 2020.
Efter at Trump – til Washington-bureaukratiets og mediernes chok – besejrede Hillary Clinton, bidrog CIA til at udsprede beskyldningerne mod Donald Trump for at være russisk agent. Hensigten var at underminere hans præsidentskab og få ham fjernet fra magten. Anklagerne mod Trump havde intet på sig, og det vidste CIA’s ledelse.
Det samme gentog sig under valgkampen i 2020. CIA var udmærket klar over, at Hunter Bidens berømte computer med de mange kompromitterende oplysninger om Biden-klanens korruption og udsalg af amerikanske interesser ikke – som 51 tidligere efterretningsagenter påstod – var plantet af Putin. Det havde de vidst siden 2019. Alligevel gik de ud med en frit opfundet påstand om, at computerens indhold bar alle tegn på at være produceret i Rusland.
CIA’s intervention skete kort før valget og netop i tide til, at Joe Biden under den sidste præsidentdebat med Donald Trump kunne påstå, at korruptions-beskyldningerne mod Biden-klanen intet havde på sig, for det havde ikke mindre end 51 tidligere højtplacerede efterretningsagenter bevidnet.
For ganske nyligt – i forbindelse med Hunter Bidens retssag om en ulovlig anskaffelse af et skydevåben – indrømmede en CIA-agent, at computeren var ægte nok, og at indholdet ikke var manipuleret. Men da var skaden sket.
På det allerseneste er det kommet frem, at der ikke bare var tale om tidligere efterretningsagenter, men at flere af de 51 stadig var ansat i CIA på kontraktbasis.
Meningsmålinger efter 2020-valget viste, at Biden ville have tabt til Trump, hvis vælgerne havde fået sandheden at høre, og konsekvenserne af denne løgn blev katastrofale. Ikke bare for USA, men for verden.
Som New York Post-journalisten Miranda Devine, der var først med historien om Hunters computer få ugen før 2020-valget, i går bemærkede på Fox News, ville vi have undgået krigene i Ukraine og Gaza, hvis CIA ikke havde spændt ben for Donald Trump.
Man er tilbøjelig til at give hende ret. Hverken Rusland, Iran eller Hamas ville have vovet at gå i krig, hvis Trump havde siddet i Det Hvide Hus.
Som sagt, ved vi ikke, hvad CIA finder på denne gang, men noget vil de finde på. De har ressourcerne til det og kan regne med, at medierne vil labbe enhver løgn i sig.

 

 

ANNONSE