Nyt

Trumps talskvinde Karoline Leavitt mindede om, at Jake Tapper og Dana Bash har haft en række udfald mod Trump. De er dog enige i, at de fører den første debat. Men det faldt ikke i god jord hos værten Kasie Hunt, som sagde, at det ikke er gået godt for kandidater, der angriber værterne.

Leavitt sagde, at hun bare konstaterede fakta, og at det ville tage hende et par sekunder at illustrere påstandene. Så gjorde Hosie alvor af sin trussel og afbrød hendes mikrofon.

“At CNN afbrød min mikrofon, fordi jeg nævnte en debatleders historie med anti-Trump-løgne, beviser kun vores pointe om, at præsident Trump ikke vil blive behandlet retfærdigt i torsdagens debat. Ikke desto mindre er præsident Trump stadig villig til at gå ind i denne 3-1-kamp for at bringe sit vindende budskab til det amerikanske folk, og han vil vinde,” sagde Trumps nationale pressesekretær Karoline Leavitt til Fox News Digital mandag morgen.

Leavitt blev brat afbrudt under et interview med CNN-værten Kasie Hunt mandag morgen efter at have kritiseret CNN-værterne Jake Tapper og Dana Bash, som skal moderere torsdagens debat mellem Trump og Biden.

“Det er derfor, præsident Trump bevidst går ind i et fjendtligt miljø på netop denne kanal, på CNN, med debatmoderatorer, som har gjort deres meninger om ham meget velkendte i løbet af de sidste otte år. Og deres forudindtagede dækning af ham,” sagde Leavitt på CNN forud for debatten.

Men CNN bryder sig ikke om at blive mindet om deres historie. De tager det som en fornærmelse.

“Så jeg vil bare sige, at mine kolleger, Jake Tapper og Dana Bash, har handlet professionelt, når de har dækket kampagner og interviewet kandidater fra alle sider af midtergangen. Jeg vil også sige, at hvis man taler med analytikere af tidligere debatter, så taber man som regel, hvis man angriber moderatorerne,” svarede Hunt.

Efter den måde, Trump er blevet behandlet på af retssystemet og justitsministeriet, er offentligheden meget på vagt over for partiskhed. Alle ved, at CNN har været anti-Trump fra dag ét. Når de ikke lader Leavitt sige det indlysende, men afbryder hende, bekræfter Hunt kun hendes pointe.

ANNONSE

Leavitt nægtede at bøje af, så Hunt afbrød hende.

CNN var ikke klar over, at de derefter bekræftede, hvad Leavitt sagde: De er forudindtagede. Pointen var, at de skulle fremstå upartiske før debatten.

 

https://www.foxnews.com/politics/trump-camp-hits-back-after-cnn-host-cuts-feed-slams-debate-moderators-history-anti-trump-lies?dicbo=v2-Fn8EusM

 

Kjøp bokpakke med «Hypermoral» og «Politisk kitsch» av Alexander Grau!

ANNONSE