Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Afbudskulturen er på fremmarch i sporten sammen med LGBTQ, knæfald og kønsforvirring. Nu er det en uskyldig joke om Uefa, der har fået cheferne op i det røde felt. Nogen på det danske hold havde skrevet Fuck Uefa på en plakat. Så gik det helt galt for ledelsen.

Hvor er sporten på vej hen? Kylian Mbappe vil bestemme udfaldet af valget i Frankrig, og Norges landstræner Ståle Solbakken synes, det er helt OK. Samtidig gennemfører de en hård boykot af Rusland og vil smide dem ud af al sport. Emiraterne og Qatar ejer vestlige fodboldklubber. Hvis europæerne begynder at indse, at spillerne ikke kun er udenlandske, men at de også vil bestemme, hvem der skal lede landet, kan de få nok. Så kommer brølet fra medierne og politikerne: Hvad sagde vi? Det her er r…..

Men der er så meget f…. i fodbold, at fansene ikke vil lade sig træde over tæerne. I så fald er det slut med fodbold. Er de slet ikke klar over det?

Danmark får bøde for Uefa-banner – vil finde de skyldige

Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) har givet DBU en bøde for et stødende banner under EM-kampen mod England.

“Fuck Uefa” stod der på banneret, der blev vist i det danske tilhængerafsnit under kampen i Frankfurt.

Det har fået Uefa til at tage affære, og mandag kunne TV 2 fortælle, at DBU har fået en bøde på 10.000 euro (ca. 113.000 kr.).

– “Vi betaler bøden, men det vigtigste for os nu er at få identificeret de skyldige, så vi kan sende regningen videre til dem,” siger DBU’s administrerende direktør Erik Brøgger Rasmussen til kanalen.

Rasmussen siger, at han grundlæggende er tilhænger af, at supportere engagerer sig, men at reglerne skal følges.

– “Der er også ytringsfrihed i Tyskland, men Uefa har opstillet regler, som skal følges. Den slags sprog hører ikke hjemme her.

Ud over Danmark har det albanske og det kroatiske fodboldforbund fået bøder for tilhængernes opførsel under mesterskabet.

Danmark afslutter puljespillet mod Serbien på tirsdag. En sejr vil sende danskerne videre til knockoutrunderne, men uafgjort kan også vise sig at være nok. Ud over de to bedste i hver gruppe går de fire bedste tredjepladser også videre (NTB).