Dag: 24. juni 2024

Anders Zorn (1860-1920). Akvarellfarger på papir, 21,5 x 30 cm, privateie. Bildet er sist observert ved auksjon hos Bukowskis i Stockholm oktober-november 1979. Prisantydningen var SEK 25-30 000, men tilslaget ble atskillig høyere, SEK 135 000.

Les Mer...

Vi nærmer os flere vigtige valg, der med stor sandsynlighed bliver udslagsgivende for den vestlige verdens skæbne og for folkestyrets chance for at overleve. Først det franske parlamentsvalg den 30. juni, dernæst det britiske den 4. juli og til sidst det altafgørende amerikanske valg til præsident, Repræsentanternes Hus og en tredjedel af Senatet den 5. november.

Les Mer...

Der er blevet sagt og skrevet meget om den stigende censur, som myndighederne, domstolene, mainstreammedierne, NRK og de sociale medier (som Facebook osv.) har fremmet på det seneste, primært i Document og sjældent i andre “alternative” medier. I alle andre medier er den stigende censur et ikke-tema.

Les Mer...

Afbudskulturen er på fremmarch i sporten sammen med LGBTQ, knæfald og kønsforvirring. Nu er det en uskyldig joke om Uefa, der har fået cheferne op i det røde felt. Nogen på det danske hold havde skrevet Fuck Uefa på en plakat. Så gik det helt galt for ledelsen.

Les Mer...