Nyt

En 42-årig mand med rødder i Mellemøsten gik torsdag amok på Danish Crowns slagteri i Holsted, der ligger i det sydlige Jylland.

Indvandreren kommer op at skændes med en 35-årig kollega på slagteriet. Den mellemøstlige mand griber en kniv og skærer resolut halsen over på sit offer.

En uhyggelig dominans- og voldskultur udfolder sig for øjnene af de chokerede medarbejdere hos Danish Crown, der bruger islamiske slagtemetoder.

“Ja, vi slagter halal,” skriver Danish Crown i 2013.

Blodet fosser ud af det 35-årige knivoffer på slagteriet i Holsted, hvor der kun arbejdes med oksekød. Her er intet grisekød, så muslimer kan trygt arbejde på den danske virksomhed – helt i overensstemmelse med sharialoven.

Den 42-årige indvandrer skærer halspulsåren over på sin kollega, hvis liv ikke står til at redde. Gerningsmanden får blod på overkroppen og bukserne.

Den blodplettede mand fra Mellemøsten flygter, mens han stadig er iført sin Danish Crown-uniform.

Klokken 11.31 får politiet alarmopkaldet. I over 20 minutter forsøger man at genoplive offeret. Men blodtabet er for stort. Klokken 12.18 bliver den 35-årige erklæret død på grund af et voldsomt blodtab.

Den mellemøstlige gerningsmand er flygtet mod Kolding – stadig iført sit blodige arbejdstøj fra Danish Crown, der bærer præg af den regulære menneskeslagtning.

Gerningsmanden tilbagelægger 30-40 kilometer. En køretur, der tager i underkanten af en halv time.

Klokken 12.48 bliver knivmanden anholdt på en adresse i Kolding – stadig iført sin slagteruniform, som fremstår med tydelige røde plamager på både overkroppen og bukserne, står der i politiets rapport.

ANNONSE

Gerningsmanden taler ikke dansk. Han får tildelt en skatteyderbetalt tolk i retten.

Den mellemøstlige drabsmand taler ‘kurdisk’. Det dækker med stor sikkerhed over en indvandrerbaggrund fra Tyrkiet, Syrien, Iran eller Irak.

Det er i disse muslimske lande, at der findes et kurdisk mindretal. Kurderne er ofte i konflikt med andre etniske grupper i de islamisk funderede lande.

Den kurdisktalende indvandrer bliver fremstillet i retten, hvor indvandrerens advokat erklærer, at den sigtede ikke afviser at være “involveret i hændelsen” (halsoverskæringen, red.).

Den kurdiske slagteriarbejder nægter at være involveret i drab – men kun i ‘grov vold’.

Den 42-årige knivstikker forsvarer sig med, at han følte sig “forfulgt og chikaneret” af den nu afdøde Danish Crown-kollega. Den kurdisktalende gerningsmand betegner den afdøde som en del af en ’mafia’. Den drabssigtede indvandrer og hans familie har angiveligt følt sig truet af den afdøde slagterikollega.

Der tegner sig linjer til et af de efterhånden velkendte klan-opgør i Danmark – med muslimske indvandrere i hovedrollen.

Utilpassede migranter indfører en æres- og voldskultur i Danmark, hvor man løser uenigheder med grov og blodig vold.

Eksemplerne er mange.

3. oktober 2020 møder muslimske Kamal Ahmad El-Ali og hans to sønner, Rafic Kamal El-Ali og Yusuf Kamal El-Ali, op på bopælen hos en anden islamisk familie i Nivå, der ligger i Nordsjælland.

Der er opstået en mellemøstlig konflikt mellem en muslimsk kvinde og mand. Og nu skal der findes en islamisk løsning. To mandlige klanoverhoveder har sat sig i en stue for at løse konflikten.

Det ender i et blodigt opgør mellem to familieklaner, der har bosat sig i Danmark.

Kamal El-Ali er 57 år, og sønnerne Rafic El-Ali og Yusuf El-Ali er henholdsvis 27 og 22 år.

De tre muslimske mænd er bevæbnet med kniv, da Kamal Ahmad El-Ali dræber en 55-årig mand. To andre bliver såret. Ofrene er også muslimer.

Den muslimske kvinde, der er sagens stridspunkt, er datter af drabsmanden Kamal Ahmad El-Ali og søster til Rafic Kamal El-Ali og Yusuf Kamal El-Ali.

Den muslimske kvinde er islamisk gift med en mand, der er det 55-årige drabsoffers søn.

Kamal Ahmad El-Alis dødbringende knivstik er 10 centimeter dybt og ender i offerets lever.

I en mentalundersøgelse fremstår den 22-årige muslim, Yusuf Kamal El-Ali, som umoden og med begrænsede sociale evner – men ikke psykotisk.

Kamal Ahmad El-Ali, Rafic Kamal El-Ali og Yusuf Kamal El-Ali kommer fra Libanon, der er præget af en mellemøstlig retfærdighedskultur, hvor man straffer nådesløst efter islamisk forbillede.

På overraskende vis bliver kun libanesiske Kamal Ahmad El-Ali dømt for drab. Han får 13 års fængsel.

De to knivbevæbnede sønner, Rafic Kamal El-Ali og Yusuf Kamal El-Ali, slipper med domme for vold på henholdsvis seks og seks et halvt års fængsel.

Rent strafmæssigt er der stor forskel på at blive dømt for drab og vold med døden til følge.

Alt efter sagens omstændigheder bliver vold straffet med omkring det halve af et drab.

Det er samme juridiske fremgangsmåde, som den mellemøstlige knivmand fra Danish Crown-slagteriet forsøger sig med – selvom det står klart, at indvandreren har skåret halsen over på en mand.

Det ligger fast, at Danish Crown-slagteriet i Holsted er præget af en islamisk kultur.

“Ved halal-slagtning skal der være en muslim til stede, som er godkendt til at udføre den rituelle bøn,” udtaler Danish Crown i august 2013.

Slagteriet fortæller, at det er en muslimsk slagterimedarbejder, der udfører den islamiske bøn over dyret, der skal halalslagtes.

Det vides ikke om, de involverede i halsoverskæringen på Danish Crown-slagteriet er ansat til at udføre islamisk bøn.

Dommeren i sagen har nedlagt referatforbud i retten, så danskerne ikke kan få indblik i den multikulturelle drabssag, der trækker tråde til Mellemøsten.

Vi ved kun, at gerningsmanden, der har skåret halsen over på en kollega, ikke kan tale dansk og benytter det kurdiske sprog under sit ophold i Danmark.

Dermed ved vi ikke om, slagteren kommer fra Tyrkiet, Syrien, Iran eller Irak.

Den mellemøstlige knivstikker er blevet fængslet i foreløbig fire uger.

 

 

ANNONSE