Nyt

Colin Bailey (28) vil gerne kaldes Mia. Onsdag morgen blev han anholdt i St George, Utah, for at have skudt og dræbt sine forældre, Joseph og Gail Bailey. Colin sagde, at han var glad for mordene og ville gøre det igen. Han er bare én i en lang række af transkønnede, som er blevet mordere.

Det lokale politi og medierne efterkommer morderens ønske og kalder ham Mia.

“Mia sagde desuden, at hun ikke fortrød sine handlinger, og at hun ikke ville ændre det, hun havde gjort. Mia sagde: ‘Jeg ville gøre det igen. Jeg hader dem'”, står der i retsdokumenterne.

Tidligt onsdag morgen fandt politiet ifølge retsdokumenterne Bailey i nærheden af en park i St. George, og han trak angiveligt en pistol fra sin bukselinning og holdt den mod sit hoved, mens han gik væk fra politiet. Derefter mistede de ham angiveligt af syne.

Bailey overgav sig til sidst til politiet nær St. George Temple, sagde politiet.

Han havde skudt gennem døren til det værelse, hvor hans bror og svigerinde havde forskanset sig i kælderen, og var derefter gået ovenpå igen for at sikre sig, at hans forældre virkelig var døde.

Listen over transpersoner, der dræber, er lang. Progressive medier vil ikke nævne dem.

Audrey Hale, som blev skudt og dræbt af politiet, så ud til at have et lignende morderisk raseri mod sin far og skrev i sin dagbog, at hun hadede ham og var ligeglad med, om han døde. “JEG VIL DRÆBE DIG”, skrev hun blot få uger før, hun gik amok.

Dobbeltmordet i Utah føjer sig til en række foruroligende angreb på transkønnede i de senere år.

I september 2018 skød og dræbte Snochia Moseley, en 26-årig mand, der identificerede sig som kvinde, fire mennesker i et narkodistributionscenter i Aberdeen, Maryland.

I maj 2019 åbnede Alec McKinney, en dengang 17-årig transkønnet elev, ild på en friskole i Denver-området, hvor han dræbte en elev og sårede otte andre.

I marts 2023 gik Audrey “Aiden” Hale, en 28-årig kvinde, der identificerede sig selv som mand, amok på Christian Covenant School den 27. marts 2023 og dræbte tre børn og tre ansatte på skolen, før hun blev skudt og dræbt af politiet.

Hale var motiveret af et intenst, morderisk had til velhavende, hvide (“cracker”) børn, ifølge et lækket manifest skrevet i en spiralformet notesbog.

I april 2023 fremsatte en transkønnet teenager i Colorado Springs angiveligt trusler mod forskellige skoler i byen, hvilket resulterede i en tiltale for forsøg på overlagt mord og andre relaterede anklager.

I januar 2024 åbnede en trans- eller ikke-binær elev ild på en high school i Perry, Iowa, og ramte flere mennesker, før han vendte våbnet mod sig selv. Rektor på Perry High School, Dan Marburger, døde som følge af sine kvæstelser.

I februar 2024 åbnede den transidentificerede skytte Genesse Ivonne Moreno (tidligere kendt som Jeffery Escalante) ild i en kirke i Texas.

Fremme af transpersoner er en politisk prioritet for Demokraterne og medierne. Det er derfor, deres forbrydelser ikke får omtale.

Trans-Identified Shooter Who Killed Both Parents in Utah Told Police He’d ‘Do It Again’