Dag: 22. juni 2024

En 42-årig mand med rødder i Mellemøsten gik torsdag amok på Danish Crowns slagteri i Holsted, der ligger i det sydlige Jylland.

Indvandreren kommer op at skændes med en 35-årig kollega på slagteriet. Den mellemøstlige mand griber en kniv og skærer resolut halsen over på sit offer.

Les Mer...

Havde polakken dog bare voldtaget Mette Frederiksen, så kunne han være blevet i Danmark til evig tid. For i Danmark er det værre at slå en person på skulderen end at voldtage vedkommende.

Les Mer...

Inden udgangen af dette århundrede vil lande som Storbritannien, Tyskland, Sverige, Frankrig og Danmark være overgået til mellemøstlige og afrikanske tilstande, og de hvide, der ikke er flygtet, må leve i stadig frygt.

Les Mer...

Robert Campin (c.1375–1444). Olje på eiketre, 64,5 x 117,8 cm, Metropolitan Museum of Art, New York. Sentralpanelet gjengir Marias bebudelse etter Lukas-evangeliets første kapitel, i venstre panel finner vi donorene, og til høyre ser vi Josef i sitt verksted. En maler ved navn Robert Campin er dokumentert i Tournai i det nåværende Belgia i 1406. […]

Les Mer...

For mig at se har Stoltenberg nu indgået en djævlehandel på vegne af den dybe stat, som omfatter os alle, men hvor ingen er blevet spurgt. Jeg kan ikke tro, at han kan sove om natten, når han om dagen skal stå i spidsen for en så vanvittig strategi, som han inderst inde må vide, at vi alle vil tabe på!

Les Mer...

Colin Bailey (28) vil gerne kaldes Mia. Onsdag morgen blev han anholdt i St George, Utah, for at have skudt og dræbt sine forældre, Joseph og Gail Bailey. Colin sagde, at han var glad for mordene og ville gøre det igen. Han er bare én i en lang række af transkønnede, som er blevet mordere.

Det lokale politi og medierne efterkommer morderens ønske og kalder ham Mia.

Les Mer...