Kopierede/fra hoften

Den dybe stat har sine fangarme dybt inde i de nordiske samfund. Medierne er blevet deres lydige redskab. Hver dag publicerer de historier, som hører hjemme i et totalitært samfund.

Berlingske er en af Europas ældste aviser. Den vil gerne være en konservativ avis, men er for længst hoppet med på anti-Trump-toget.

Når man læser dækningen i sammenhæng, ser man en klo, der er amoralsk og hensynsløs. “Sandheden er en by i Rusland” er et dansk udtryk.

Et gennemgående træk hos Demokraterne, medierne og den dybe stat er, at de beskylder Trump og Maga for det samme, som de selv gør. Trump kundgjorde, at virussen kom fra Kina.”Hvorfor kalder du det Kina-virussen?” spurgte en kvindelig reporter, “Er det ikke racistisk?

– Fordi den kommer fra Kina, svarede Trump.

For denne modstand og kærlighed til sandheden hadede medierne ham dybt og inderligt.

De fører en ubarmhjertig krig, og tanken synes at være, at den offentlige mening er så desorienteret efter ni års propaganda, at folk vil tro på hvad som helst.

Den 18. juni skrev Berlingskes Asien-korrespondent Alexander Sjöberg en artikel om en amerikansk kampagne for at miskreditere Kina under pandemien:

USAs forsvarsdepartement drev en topphemmelig kampanje midt under den enorme krisen. Advarte med “falske nyheter” om “farlig” koronavaksine.

Da coronapandemien var på sit højeste, var jagten på en kur desperat. Alligevel spredte USA misinformation om Kinas vacciner ifølge afsløringer, der blev mødt med chok og vrede. Sagen er et eksempel på, at ingen er for hellige til at omfavne løgnen. Ikke engang når prisen er menneskeliv.
Påstanden er, at USA under Trump var beskidt nok til at sprede historier om, at virussen kom fra Kina, og at man ikke kunne stole på den vaccine, som Kina tilbød.

Begge dele er sandt, men begge dele betegnes som direkte løgne og lægges på Trumps skuldre. Artiklen er illustreret med en video af Trump.

Smædekampagnen var organiseret af en hemmelig gren af militæret. Reuters står bag historien, og som altid baserer de sig udelukkende på anonyme kilder.

Men når først det beskidte arbejde er gjort, kan andre bygge videre på det. Det er ikke i deres  interesse at sværte Trump til i eftertid. Denne historie peger fremad. Det er for at opbygge en offentlig mening mod Trump, hvis han vinder. Det er en modstandskamp.

Der er altid et institut med et fint navn, som bruger en akademisk facade til at servere løgne fra forskere, der ikke har nogen skam i livet. De er så mange og har så mange penge, at de giver indtryk af at være selve sandheden. Men de er Magten, og folk, der vil frem, indser, at de er nødt til at tilpasse sig.

Lyt til, hvad de siger: Trump var fuldstændig ude af balance. Og farlig. Han opførte sig værre end Kina. Han brugte kinesiske metoder.

Forvirringen er total. Virussen blev produceret i Kina på Wuhan-laboratoriet i et samarbejde mellem amerikanske og kinesiske forskere. Udviklingen af vaccinen er også overskygget af mørke skygger. Kampagnen for at tvinge folk til at tage vaccinen var et totalitært regime værdigt.

Men i de tre nordiske lande holder man stadig fast i en “sandhed”, som kunne være Mao værdig:

Coronapandemien blev en skelsættende begivenhed for menneskeheden.

Den gav os sammenhold, og den skabte splittelse, mens kampen for sandheden var i centrum.

Trump var omgivet af mennesker, der underminerede hans covide politik. Han ville bruge hydroxyklorokin. For det bliver han stadig hængt ud af Fauci. Disse mennesker har millioner af liv på samvittigheden.

Men det er Trump, der er farlig!

Artiklen er pro-Kina og pro-Biden. Da Biden tog over, ændrede tingene sig.

Da Covid spredte sig, opstod der en enorm tvivl og usikkerhed i samfundet: Hvor farlig var virussen? Reuters/Berlingske hævder, at Trump spekulerede i denne frygt og udnyttede den til propaganda mod Kina!

Med misinformation og ondsindede løgne udnyttede lyssky aktører tvivlen. Det gjaldt især lande som Rusland og Kina, der brugte misinformation som et politisk værktøj, hvilket førte til stærk modstand fra vestlige lande.

Nu har Reuters afsløret, at USA også har benyttet sig af præcis denne type metoder.

ANNONSE